[D] - Disaronno Community - Otvaranje [Petak - 24.11.] - 20:00

Započeo Slade, Novembar 23, 2017, 12:28:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Sretno, dolazim kao podrška, naravno. :)
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

Ja cu dadodjem ako mi das vip5 i neku organizacioju i ako mi ne das ide hejt i ddeos...
I ako ime mesta u admintimu moze i to ako ima mesta

:D
Big Respect to: Captain Foux, Muma420, Hrustanovic & Basovski

#A.J.

Uleticu ako budem imao vremena.
Sretno. :P
Citat: eKs.aMx poslato Septembar 30, 2019, 16:15:09 POSLE PODNE
de ti je kultura - par rijeci kasnije - MAJKU TI JEBEM BULJAVU
svaka cast roditeljima na odgoju

Cekamo 20h :/

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Ajde, mogli ste vise vozila dodati na spawn, ovako 20 ljudi mora pjeÅ¡ke  :D
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

Drago mi je što vidim da je uloženo truda u sve ovo, tako da prije svega veliki plus za to. Skripta je po sebi dobra, vidim da je beta verzija, vremenom će se to sve srediti. Pronašao sam četiri buga, prvi nisam se zaposlio, kada sam se tek registrovao postavilo mi je posao na pilot. Drugi, dok "izvodim" kung fu poteze drzim desni klik i pritiscem 'F' izbacuje mi "Prebrzo pises, uspori malo". Treci, ulazim u rudar vozilo piše mi da sam završio kreiranje eventa i da odaberem "finish" ako sam završio, inače na engleskom piše. Četvri, hoću da kopam rudu kaže da mi zadnje vozilo nije u blizini, primicao sam ga na sve moguće načine ali isto. To je što sam našao za petnaest minuta. Sretno momci, ima potencijala da dogurate daleko. :)

#A.J.

U mene ovaj TD za kraj staji od 20:20 pa sve do sad..
Svejedno, krivo mi je što sam uš'o na server, nisam mog'o rekalmirat radi RL obaveza.. Izbacili me iz grupe, svima postavili pozicije samo meni ništa.. Barem nek kaže da neće postavit' da ne čekam bzvz, evo skoro 4h čekam, moram ustat rano u 6, a mogo spavat..
Skripta je sama po sebi dobra, tek je to u razvoju, treba još koji update, što se tiče igrača 70-80 će biti neka prosječna ocjena.. Sve u svemu top mod..

Citat: Captain Foux poslato Novembar 24, 2017, 23:42:26 POSLE PODNE
U mene ovaj TD za kraj staji od 20:20 pa sve do sad..
Svejedno, krivo mi je što sam uš'o na server, nisam mog'o rekalmirat radi RL obaveza.. Izbacili me iz grupe, svima postavili pozicije samo meni ništa.. Barem nek kaže da neće postavit' da ne čekam bzvz, evo skoro 4h čekam, moram ustat rano u 6, a mogo spavat..
Skripta je sama po sebi dobra, tek je to u razvoju, treba još koji update, što se tiče igrača 70-80 će biti neka prosječna ocjena.. Sve u svemu top mod..
Kad Slade nije tu, ne racunaj nista, ostale vlasnike boli kurac da ti postave admina. -.-
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..