Ideje za skriptere

Započeo Łuk@, Novembar 13, 2017, 13:43:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

https://github.com/Wuzi/samp-missions

Dobar početak, sebi izmjeniš kako zelis.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Vasa ideja: lider panel i org panel kao na SA ali bas tako kao na SA, i vspawn isto kao na SA
Detaljno opisano: bili ste na SA znate o cemu govorim, ajmo kripteri :)

Citat: marko00 poslato Avgust 08, 2020, 23:17:29 POSLE PODNE
Vasa ideja: lider panel i org panel kao na SA ali bas tako kao na SA, i vspawn isto kao na SA
i da to damo tebi?

Ako treba i u mod da ti ubacim da ne moraš da se trgaš i sikiraš oko toga

Da li ti stvarno misliš da iko ko ovde zna da skripta igra na SA ili bilo kom balkanskom serveru?
Ubiću seee...

> uradi mi isti sistem kao na nekom serveru
> ne da screenshot-ove istih sistema...

ja nisam bio na SA
mogao bi nesto da objasnis kad vec trazis free sistem, bar malo truda ulozi da objasnis, a ne "kao na SA"

a i ovo su ideje za skriptere, ne kopiranje drugih sistema

Facebook - Klik

Citat: Shomyy poslato Avgust 09, 2020, 18:24:52 POSLE PODNE
ja nisam bio na SA
mogao bi nesto da objasnis kad vec trazis free sistem, bar malo truda ulozi da objasnis, a ne "kao na SA"

a i ovo su ideje za skriptere, ne kopiranje drugih sistema
Ma daj bre bolest, zeli da mu uradis citav sistem bez moda

Ima negde System za Dinamicno Kreiranje Rentova,ORG I poslova

Citat: Alhemi%u010Dar v2 poslato Avgust 09, 2020, 13:59:06 POSLE PODNE
Da li ti stvarno misli%u0161 da iko ko ovde zna da skripta igra na SA ili bilo kom balkanskom serveru?
Ubi%u0107u seee...

Ocigledno da neznas za ostale servere koje su normalne koje nemaju isirane TD-ove svuda,kad radis poslove ne dobijas po 1000000$ nego po 500-1000?

Cisti primer Balkan Underground Evolution server sa 10 godina tradicijom.... Nemoras sve servere u isti kalibar stavljati

Citat: Lukenzzi_Cassano poslato Avgust 09, 2020, 23:23:35 POSLE PODNE
Ima negde System za Dinamicno Kreiranje Rentova,ORG I poslova

Ocigledno da neznas za ostale servere koje su normalne koje nemaju isirane TD-ove svuda,kad radis poslove ne dobijas po 1000000$ nego po 500-1000?

Cisti primer Balkan Underground Evolution server sa 10 godina tradicijom.... Nemoras sve servere u isti kalibar stavljati

Igram samo na stranim sererima

Postoje BU i NB npr ali ne igram svakako :D

Citat: skritpe iz 2012 godine. ( ͡° ͜ʖ ͡°) poslato Avgust 15, 2020, 14:45:31 POSLE PODNE
Ae nešto
Kad vec trazis evo ga jedan , tzv nadogradjen vec postojeci sistem radnji/supermarketa :)
Vec postoji da ti mozes da biras , stavljas u korpu i da odes na kasu i da platis iz korpe sto si uzeo , e sad sta je predlog , dosta cesto ne znamo kada odemo u neku prodavnicu gde se to nalazi pa nam se desi da moramo da pitamo radnika ili radnicu da nam pokaze e tako nesto napraviti.

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Avgust 15, 2020, 14:50:08 POSLE PODNE
Kad vec trazis evo ga jedan , tzv nadogradjen vec postojeci sistem radnji/supermarketa :)
Vec postoji da ti mozes da biras , stavljas u korpu i da odes na kasu i da platis iz korpe sto si uzeo , e sad sta je predlog , dosta cesto ne znamo kada odemo u neku prodavnicu gde se to nalazi pa nam se desi da moramo da pitamo radnika ili radnicu da nam pokaze e tako nesto napraviti.
fenomenlna ideja iskreno,
moze se dodati isto plackanje marketa i naprimer namernica ukoliko igrač nema para.  ;D
Ne postojim vise ovde :P

Instagram: @aleksictech

Vaša ideja: Banka i Zlato Sa Strane uradio sam banku zlataru samo da mi se uradi da to pise ono ispod novca posot to en znam uradjeno je banka i zlatara!
Detaljno opisano (nije potrebno ako je već gore opisano dovoljno):Da pise koliko igrac trenutno ima para na banci i koliko ima zlata.Ako bude potrebno uradite vi bilo kakve textdrawove samo da radi to!

Citat: Diablo Mapper poslato Septembar 27, 2020, 18:03:10 POSLE PODNE
Vaša ideja: Banka i Zlato Sa Strane uradio sam banku zlataru samo da mi se uradi da to pise ono ispod novca posot to en znam uradjeno je banka i zlatara!
Detaljno opisano (nije potrebno ako je već gore opisano dovoljno):Da pise koliko igrac trenutno ima para na banci i koliko ima zlata.Ako bude potrebno uradite vi bilo kakve textdrawove samo da radi to!
Dobra ideja,aj uradi.