Ideje za skriptere

Započeo Łuk@, Novembar 13, 2017, 13:43:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Ovo vam nije mjesto da iznosite svoja misljenja,mozete postaviti ideju,te pohvaliti neku drugu.

Da čujem ideje.  ;)
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Citat: Kova_Maps1 poslato Maj 06, 2020, 21:20:29 POSLE PODNE
ima li ovde neko nesto da zna da me nauci po nesto jednostavno il samo glumite neke "developere" :D
Znam ja bracki sta treba
GAD SAM JA

Citat: Hydra. poslato Maj 07, 2020, 21:04:04 POSLE PODNE
Da čujem ideje.  ;)
Evo ideja: Napravite sistem imfarme kao da mozes imati krave, kokosi i to kao na zentornu ali puno bolje da daju mljeko, jaja i moras ih hraniti onim sta ti napravis znaci kupis farmu, traktor, kombajn onda radis na polju i sjeno koje nabavis dajes zivotnjama.

Citat: KingArkYt poslato Maj 08, 2020, 13:37:26 POSLE PODNE
Evo ideja: Napravite sistem imfarme kao da mozes imati krave, kokosi i to kao na zentornu ali puno bolje da daju mljeko, jaja i moras ih hraniti onim sta ti napravis znaci kupis farmu, traktor, kombajn onda radis na polju i sjeno koje nabavis dajes zivotnjama.
dobara ideja samo malo previse zamisljas ovo je igrica iz 2006 ili koje vec godina jako je stara tako da tesko

(Ova ideja je pretežno sa Engleskih servera)

Pošto gotovo svaka naša Balkanska skripta sadrži 'posao' doktora, zašto je onda beskoristan..?
Eh, da bismo ga napravili korisnim, prijedlog je napravit sljedeće:
-> Kada igrač umre, da se spawnuje na istom mjestu gdje je umro sa nekakvom animacijom.
-> Dok je igrač u 'injured' modu, da mu HP svake sekunde smanjuje za 0.X.
-> Dati pravo igraču da /accept death(prihvati smrt, i spawnuje se u bolnici) ili da /service ems(pozove doktora da ga izliječi).
-> Kada doktor prihvati taj poziv, seta mu se marker gdje je taj igrač(nemojte zaboraviti da ako on ponovno umre, ili ako prihvati smrt, da pošaljete warning doktoru da se čovjek đabe ne mući)
-> Kada doktor dođe tamo, da ga ili može oživiti, ili stretchati(staviti u ona bolnički krevet, to može biti mala /me linija i onda strpate igrača u ambulatni kombi).
-> Kada doktor ode do određenog mjesta, da /unstretch-a igrača i taj igrač se spawnuje u bolnici.
Nije teško, ali bi 'posao' doktora mogao postati koristan  :)
Poslednja Izmena: Maj 16, 2020, 17:04:18 POSLE PODNE od Shadow.
Citat: CheezItFollow your heart and own style.
Citat: PottusThat is perfectly fine, I'm just pointing out where you made mistakes what does hearing "good job" get you? Absolutely nothing. You need to hear the problems otherwise you'll keep making the same mistakes :)

Vaša ideja: Auto Login
Detaljno opisano:Do sad nigde nisam video Auto Login System da igrac ne mora da kuca sifru nego da ga odma pusti u igru pa eto mozete to napraviti ili Kad igrac ima vec 1 Akaunt pa hoce da otvori drugi da ga Izbaci sa servera i kaze mu da vec ima jedan nalog napravljen
Ko napravi ovo za Auto login ako hoce neka mi posalje
Poslednja Izmena: Maj 25, 2020, 02:17:09 PRE PODNE od Tayson Scripts

Citat: Tayson Scripts poslato Maj 25, 2020, 02:15:37 PRE PODNE
Detaljno opisano:Do sad nigde nisam video Auto Login System da igrac ne mora da kuca sifru nego da ga odma pusti u igru pa eto mozete to napraviti ili Kad igrac ima vec 1 Akaunt pa hoce da otvori drugi da ga Izbaci sa servera i kaze mu da vec ima jedan nalog napravljen
Vidjao sam to na nekim modovima (ne balkanskim naravno)

Ima i na starim balkanskim skriptama, kada se igrac uloguje pitas ga da li hoce da zapamti taj login sa te IP adrese i pri sledecem loginu proveris da li je zatrazio i ako je to taj IP ulogujes ga bez trazenja lozinke.
[Include] > Optidraw
[Include] > Model-Sizes-SQL

gpci + ip + timediff izmedju 2 logina i napravis

Dobra ideja al mislim da je nepotrebna, najmanji problem je ukucat sifru za 2 sec

Vaša ideja: Kreiranje Organizacija
Detaljno opisano: /createorg, upisuje UID Organizacije/Mafije/Bande u MySQL Bazu, Dialog List da se definise da li je ORG/Mafija/Banda, te po tome da pruža različite komande kao što su /duty, /sef itd.., pred definisane mogućnosti, npr ako je Državna služba (Policija, Hitna, Vatrogasci) da imaju već definisane riječi kao npr. "Bolničar blabla je sada na dužnosti". Okej, možda sam malo zbrzao, ali ovako ćemo :)

1. Biranje između Organizacije/Mafije/Bande.
2. Upisivanje Imena iste.
3. Kreiranje imena za dužnost (npr. Bolničar ukoliko je slučaj da je u Imenu "Los Santos Bolnica").
4. Broj rankova te imena istih (U Dialogu se otvara Da li želite kreirati sljedeći rank ili želite napustiti ovaj dio).
5. Stvaranje vozila (kreiranje vozila putem dialoga ukoliko se upiše ime ili ID Vozila).
6. Ukoliko je u pitanju Mafia/Banda kreirati checkpointe za drogu, oružje, sef itd
7. Ukoliko je u pitanju Organizacija kreirati checkpointe za njih...
8. Sačuvati organizaciju/mafiju/bandu u MySQL bazu.

Na prvi pogled izgleda lagano, ali vjerujte da nije, npr. kada izaberete da kreirate Organizaciju, morate imati definisane početne postavke, kao npr ukoliko se radi o Bolnici, kada u dialogu izaberete da kreirate bolnicu ne smije dopustiti hapšenje članova mafije/bande itd jer bi se mješalo bez toga, msm pokušajte nešto, ja ću također probat :P

Citat: musoviich poslato Jun 04, 2020, 10:12:38 PRE PODNE
Vaša ideja: Kreiranje Organizacija
Detaljno opisano: /createorg, upisuje UID Organizacije/Mafije/Bande u MySQL Bazu, Dialog List da se definise da li je ORG/Mafija/Banda, te po tome da pruža različite komande kao što su /duty, /sef itd.., pred definisane mogućnosti, npr ako je Državna služba (Policija, Hitna, Vatrogasci) da imaju već definisane riječi kao npr. "Bolničar blabla je sada na dužnosti". Okej, možda sam malo zbrzao, ali ovako ćemo :)

1. Biranje između Organizacije/Mafije/Bande.
2. Upisivanje Imena iste.
3. Kreiranje imena za dužnost (npr. Bolničar ukoliko je slučaj da je u Imenu "Los Santos Bolnica").
4. Broj rankova te imena istih (U Dialogu se otvara Da li želite kreirati sljedeći rank ili želite napustiti ovaj dio).
5. Stvaranje vozila (kreiranje vozila putem dialoga ukoliko se upiše ime ili ID Vozila).
6. Ukoliko je u pitanju Mafia/Banda kreirati checkpointe za drogu, oružje, sef itd
7. Ukoliko je u pitanju Organizacija kreirati checkpointe za njih...
8. Sačuvati organizaciju/mafiju/bandu u MySQL bazu.

Na prvi pogled izgleda lagano, ali vjerujte da nije, npr. kada izaberete da kreirate Organizaciju, morate imati definisane početne postavke, kao npr ukoliko se radi o Bolnici, kada u dialogu izaberete da kreirate bolnicu ne smije dopustiti hapšenje članova mafije/bande itd jer bi se mješalo bez toga, msm pokušajte nešto, ja ću također probat :P
Tehnicki je veoma ez, uradis switch listitem pogledas caseove, ukoliko je case na bolnici showas dialog od kreiranja bolnice i tjt, samo eto mzd sto ce ti za svaku org trebati poseban dialog ali ono mozes lagano

Citat: Fqris poslato Novembar 13, 2017, 18:39:20 POSLE PODNE
Vaša ideja: Promoter Referal
Detaljno opisano:Ovako.. Kada nekome setujes promotera on dobije svoj referal kod... i kada reklamira upise svoj kod u reklamu ili da ga igracu.. promoter ima svoj /vflist i tu ima listu igraca koji su se prijavili preko njega.. e pa sad se pitate koju korist ima igrac od toga i promoter. Igrac npr kad kuca /bonus i unese kod od nekog promotera dobije novcani iznos npr 50K.. A promoter dobija svake plate od svakog tog igraca koji se prijavio preko njegovog referala $500 i sada na primer ima 4 igraca koja su se prijavila preko njega i on dobije 2K od svakog tog. Sto promoter ima vise tih igraca koji su prijavljeni preko njega, on ima vecu platu
Smatram da bi ovo bilo mnogo korisno, ako si dobar promoter dobit ces vise para.. i npr moze se napraviti /top10promotera i tu ima lista tih 10 promotera koji imaju najvise prijavljenih igraca..
Predobra ideja, hvala :)