Zentorno [SA-MP] Tuning Car System

Započeo ⓋⒺⓇⒸⒺⓉⒾ ✔ッ, Novembar 09, 2017, 21:06:46 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Ono jeste unikatno, posto niko ne koristi takav tuning, ali to nisu komponente, koliko znam ta nos bocica nece dodati zapravo nos :D Ali je spojler dobra stvar za auta koja po defaultu nemaju spojler..

administratori postoje da kontroliraju non rp radnje.
ot: meni je ovo super

Odlično iako volim obični tuning samo. :D

Svidja mi se pusti te prazne price nije niko budala da stavi auspuh na haubu ne brini.. :)
• G A M E M O D E •
• F I L T E R S C R I P T •
• T U T O R I A L •

Citat
You are what you believe yoursefl to be.

#A.J.

Citat: няÏ...Ñ•Ñ,αиσνιÏ, poslato Novembar 10, 2017, 00:05:56 PRE PODNE
Svidja mi se pusti te prazne price nije niko budala da stavi auspuh na haubu ne brini.. :)
Hej auspuh na haubu, heej HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, koji kralj Bogteeeee :D @няÏ...Ñ•Ñ,αиσνιÏ,

Citat: Shomy Script poslato Novembar 09, 2017, 21:09:26 POSLE PODNE
Dobra ideja al je glupavo odradjena... Da mozes gde god hoces postaviti objekat, glupavo iskreno.

Pa ta ideja nigde nije vidjena :)
Zato peace

Citat: няÏ...Ñ•Ñ,αиσνιÏ, poslato Novembar 10, 2017, 00:05:56 PRE PODNE
Sto je realno realno..

Ostavite se tih svadja imate FB pa se svadjajte..

No hvala svima na lepim komentarima <3

Bravo zile! Jebo si mu kevu :D

bilo je lijepo dok je trajalo.

Citat: TiXoR_ poslato Novembar 09, 2017, 23:30:28 POSLE PODNE
administratori postoje da kontroliraju non rp radnje.
ot: meni je ovo super
Upravo tako
Citat: Slade poslato Novembar 09, 2017, 23:30:11 POSLE PODNE
Ono jeste unikatno, posto niko ne koristi takav tuning, ali to nisu komponente, koliko znam ta nos bocica nece dodati zapravo nos :D Ali je spojler dobra stvar za auta koja po defaultu nemaju spojler..
iskreno da ti kazem ovo sam nalupao od objekte onako cisto da snimim xd tako da rekao sam u video bice pravi azurirani objekti i tako to

Svakako hvala svima na lepim a najvise na ovom dobrim argumentima :D Hvala opet. Aj uskoro cu nesto da obavim jos pa da komentariste bas i to. :D