Zentorno [SA-MP] Tuning Car System

Započeo ⓋⒺⓇⒸⒺⓉⒾ ✔ッ, Novembar 09, 2017, 21:06:46 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

~Zentorno [SA-MP] Tuning Car System~
~Video : https://youtu.be/x84K2r8Bxi8
~Script by : Živković
~Map by : Verceti
~Iznesite vaše mišljenje i ostavite lajk :)

Dobra ideja al je glupavo odradjena... Da mozes gde god hoces postaviti objekat, glupavo iskreno.

Facebook - Klik

Citat: Shomy Script poslato Novembar 09, 2017, 21:09:26 POSLE PODNE
Dobra ideja al je glupavo odradjena... Da mozes gde god hoces postaviti objekat, glupavo iskreno.
Pda, dodje mentalac stavi spojler na haubu i to na retardirani nacin.

Zašto glupavo?Zar igrači moraju tunirat uvek na isti način?Možda oni nekako izmisle pa ukombinuju par objekata pa naprave kao nešto iz RLa ili ti nešto novo,no svakako hvala na savetu <3
Citat: Escobar:) poslato Novembar 09, 2017, 21:10:53 POSLE PODNE
Pda, dodje mentalac stavi spojler na haubu i to na retardirani nacin.
I Å¡ta će smetati ako je stavio?Možda se nekom tako sviÄ'a,ali ipak hvala <3

Slusajte ja sam ovo uradio da igraci koji imaju makar iq 10 mogu da prilagode sebi. Ne mogu van vozila znaci pored vozila ne moze da se objekat postavi.
Dakle on moze izrotirati kako god hoce njegovo je moze samo dobiti brisanje objekta jer je ovo po ekonomiji servera jako skupo za priustiti a ja uzmem pa mu lupim brisanje svega pa neka se pusi :D
Za sve ima resenje al nadjite mi nesto bolje za kritiku jaci argument ovo je glup vas komentar xd.

Citat: ᴢɪᴠᴋᴏᴠɪá´,, poslato Novembar 09, 2017, 21:16:24 POSLE PODNE
Slusajte ja sam ovo uradio da igraci koji imaju makar iq 10 mogu da prilagode sebi. Ne mogu van vozila znaci pored vozila ne moze da se objekat postavi.
Dakle on moze izrotirati kako god hoce njegovo je moze samo dobiti brisanje objekta jer je ovo po ekonomiji servera jako skupo za priustiti a ja uzmem pa mu lupim brisanje svega pa neka se pusi :D
Za sve ima resenje al nadjite mi nesto bolje za kritiku jaci argument ovo je glup vas komentar xd.
Objasnim im Žile <3

vrh
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Ma nema sta, imaju oni pravu na komentar :D
Ali stvar je da je sistem takav brate mili oni za jedno skidanje i postavljanje platice dosta to tako ide. Zato neka postave kako god oni hoce :D Ukoliko abjuzaju ide opomena/brisanje/opomena/zabrana komande.

Uopste nije glup argument, naime, ko ce postavljati spojlere na vrh auta ili tako nesto? Nitro na haubi, ne znam, auspuh na gumi... Glupost po meni... Bolje da si ostavio TDove i to a samo uzeo i automatski stavljao objekte na mesta gde trebaju :) #SamoSavet

Facebook - Klik

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=116139.msg777051#msg777051 date=1510258900]
vrh
Hvala u moje ime a i u njegovo khm kek <3

Citat: Shomy Script poslato Novembar 09, 2017, 22:15:44 POSLE PODNE
Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=116139.msg777065#msg777065 date=1510261239]
Citat: Shomy Script poslato Novembar 09, 2017, 21:34:00 POSLE PODNE
Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=116139.msg777055#msg777055 date=1510259451]
Citat: Shomy Script poslato Novembar 09, 2017, 21:23:41 POSLE PODNE
Uopste nije glup argument, naime, ko ce postavljati spojlere na vrh auta ili tako nesto? Nitro na haubi, ne znam, auspuh na gumi... Glupost po meni... Bolje da si ostavio TDove i to a samo uzeo i automatski stavljao objekte na mesta gde trebaju :) #SamoSavet
Citat: Shomy Script poslato Novembar 08, 2017, 21:08:53 POSLE PODNE
Do include streamera je, update ga
kad pogledam kakve gluposti sve pises i ovo se ne izdvaja, igraceva je stvar gdje ce on staviti, sta tebe zanima gdje ce on staviti, evo ja cu kad se otvori otici staviti nitro na gume i spojler na haubu, o ukusima se ne raspravlja
Ovo "Do include streamera je, update ga" sam se zajebao e sad, da li je po tebi RP da se stavlja auspuh na gumu ili tako nesto? Razmisli malo, kako bi bilo da ides ulicom vidis lika naredjao na krov auta haubu, nitro, auspuh... Nije RP... A ti bi mogao malo da se smiris a ne samo da se proseravas kao da si ti najpametniji... "kad pogledam kakve gluposti sve pises" Kakve su to gluposti? "Do include streamera je, update ga" ovo je opravdano, zajebao sam se...
pa njegova je stvar shvati hoce li on staviti gdje hoce, ja cu prvi uci i stavljati gdje hocu - MOJA STVAR A NE TVOJA, nisam ja krivi sto ste vi glupi (nije vredjanje, istina boli), sto ne znate prihvatiti kritiku, shvati jebeno
Ti si decko prso... STA SAM JA SADA URADIO? KRITIKOVAO... TI SI ME NAPAO...

Citatkritika • ocenjivanje, veÅ¡tina ocenjivanja, tj. utvrÄ'ivanja i razlikovanja onoga Å¡to je dobro ili vredno od onoga Å¡to je rÄ'avo ili slabo (u književnosti, umetnosti, nauci, javnom životu itd.); prikaz (ili ocena) nekoga umetničkog, naučnog i dr. dela. (grč.)
Citatsavet • muški rod Reči kojima se savetuje, pouka.

CitatUopste nije glup argument, naime, ko ce postavljati spojlere na vrh auta ili tako nesto? Nitro na haubi, ne znam, auspuh na gumi... Glupost po meni... Bolje da si ostavio TDove i to a samo uzeo i automatski stavljao objekte na mesta gde trebaju :) #SamoSavet

Savet ili kritika, ili i ovo i ono?
Cek, ti sad njega kritiziras (tako kazes) zato sto tebe zanima hoce li neko staviti nitro na sred haube? tako ispada
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Ajd' nek' neki moderator izbrise ovo, stvarno nema smisla vise..
Big Respect to: Captain Foux, Muma420, Hrustanovic & Basovski

Gospodo kolege (sprdnja)...
Vas sve treba pobanovati, jeste li mozda culi da postoji FB za te stvari? Koga boli kurac gde ce ko sta postavljati?
Luka svi smo shvatili da si 'pametan' ali cemu razlog tvog kurcenja? Ko si ti ovde? Mozda Bog? U svakoj temi ti nekog kritikujes, pa ako si skripter cuvaj svoje 'znanje' za sebe, ne moras se dizati iznad ostalih, ti si odavno trebao dobiti zabranu pisanja.. Kako bi sad tebi bilo kada bi te neko podjebavao za svaku sitnicu? Znam da se Dijamant(Luka) u sve mesa, ali odjebi vise.. Previse si zanimljiv kako bih te slusao..
@tema: Zanimljiva stvar.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..