â—„ Glavni razgovor #33 â–º

Započeo SlavicBeast, Novembar 09, 2017, 00:45:45 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 17 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: SteXi.ılllı. poslato Decembar 03, 2017, 21:08:48 POSLE PODNE
Citat: Eldin ッ poslato Decembar 02, 2017, 22:16:55 POSLE PODNE
De neko link od SteXovih avatara onih, onaj podforum.
Sad mi owner hosta sjeba Good Life server, taman me krenilo išlo sve, čovjek mi uradio reinstall srw bez pitanja, i sve otišlo, al me naljuti lik u PM.
Uvijek me nešto zajebe.
Nemam backup, jer je obrisao taj srw, i dodao novi stavio isti IP, ali nema moda scriptfiles gdje su svi važni podaci.
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=114034.0

@Muma420
FUCKING BEST *-*

#A.J.

YUB - Jedini server koji nikad nije davao LevelUP ili Money UP, a imao rekord 320+ igrača
Kako je samo lijep osjećaj igrati na ovom serveru, još smo večeras prešli rekord na ponovnom openu (264 igrača).
Jedna slikica sa servera, tiha i mirna noć u Los Santosu..

Citat: Captain Foux poslato Decembar 03, 2017, 22:05:01 POSLE PODNE
YUB - Jedini server koji nikad nije davao LevelUP ili Money UP, a imao rekord 320+ igrača
Kako je samo lijep osjećaj igrati na ovom serveru, još smo večeras prešli rekord na ponovnom openu (264 igrača).

Balkan School radi godinu ipo dana i nikad nije davao LVLUP ili MUP, a ima rekord 1000 igraca.

#A.J.

Citat: Andrijevic poslato Decembar 03, 2017, 22:07:04 POSLE PODNE
Citat: Captain Foux poslato Decembar 03, 2017, 22:05:01 POSLE PODNE

Balkan School radi godinu ipo dana i nikad nije davao LVLUP ili MUP, a ima rekord 1000 igraca.
Rekord sa YT-rima,a YUB nikad nije dovodio YT-re i zato je ovo pravi zaluženi rekord..

YUB nema YouTubea, da ne pričam i da ima da nema Adnana Broa koji je jedan od najvećih YTera na balkanu, i kanal mu je dosta vezan za GTA, YUB je takoÄ'er pravi roleplay, plate su po 50-100$, početnički stats lvl 0 i 250$, ne mozes to porediti sa BS nikako, da se ne lazemo, BS nije los server ali YUB je YUB, jedini pravi RolePlay server, a koji ima vjernu ekipu koji cijene taj server i njegov mod i sl.

Citat: Slade poslato Decembar 03, 2017, 23:08:55 POSLE PODNE
YUB nema YouTubea, da ne pričam i da ima da nema Adnana Broa koji je jedan od najvećih YTera na balkanu, i kanal mu je dosta vezan za GTA, YUB je takoÄ'er pravi roleplay, plate su po 50-100$, početnički stats lvl 0 i 250$, ne mozes to porediti sa BS nikako, da se ne lazemo, BS nije los server ali YUB je YUB, jedini pravi RolePlay server, a koji ima vjernu ekipu koji cijene taj server i njegov mod i sl.
@Slade Ma jebes ti i BS i YUB, hoce li meni neko odgovoriti na FB stranici D:RP? Cekam promenu lozinke vec dva dana, pitam online admine oni kazu da posaljem poruku na stranici, posaljem poruku na stranici niko ne odgovara vec dva dana.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Jutro jebachi,sta radi,evo meni zena pise mogli smo se napit u subotu da se izgubimo ko krme u teheranu...
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER