â—„ Glavni razgovor #33 â–º

Započeo SlavicBeast, Novembar 09, 2017, 00:45:45 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: SlavicBeast poslato Decembar 03, 2017, 05:08:17 PRE PODNE
Aha, interesantno. Tema se zovu Filmovi pa nisam povezao sta je gospodin hteo reci.  ::)
Koliko se ja secam Simpsonovi nisu niti filmovi niti serije, vec animirane serije? ::)
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Oduvek sam se pitao:

daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Jbm ti Disaronno staff team, posaljem im poruku na fbu da mi promene lozinku jos pre dva dana i niko ne planira da otvori poruku, a pre toga sam dobio free ban. Al najjace lik kaze cela RM orga ima cit a ja dobio ban. -.- Cestitam administraciji do sada su 'najbolji'. Hocel' se ko kladit da ce server pasti nakon par dana zbog 'odlicnog' staff teama?
Poslednja Izmena: Decembar 03, 2017, 16:23:55 POSLE PODNE od Raptorâ„¢
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..

Citat: Raptorâ,,¢ poslato Decembar 03, 2017, 16:21:29 POSLE PODNE
Jbm ti Disaronno staff team, posaljem im poruku na fbu da mi promene lozinku jos pre dva dana i niko ne planira da otvori poruku, a pre toga sam dobio free ban. Al najjace lik kaze cela RM orga ima cit a ja dobio ban. -.- Cestitam administraciji do sada su 'najbolji'. Hocel' se ko kladit da ce server pasti nakon par dana zbog 'odlicnog' staff teama?
@Slade

bilo je lijepo dok je trajalo.