SAMP 0.3.8-RC [Obustavljen] - 0.3.7-DL

Započeo Nobody.aMx, Novembar 04, 2017, 14:10:26 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: Nexy AG poslato Novembar 04, 2017, 19:37:55 POSLE PODNE
Citat: z04k poslato Novembar 04, 2017, 19:36:56 POSLE PODNE
Super je, ima ja da ubacim na moj fake srw kao neki model al ce zapravo biti RAT s fakeanom extenzijom. Bice virusa s ovim sigurno ;)
To sam ja rekao haha, al kad bolje razmislim zarazilo bi masinu tako da hahha
Kako bi zarazio svojim virusom bgt? xD koji ce mu k da ima virus na maisni kad ima root pristup vjv

Pricam o windowsu, nema jos linux relase, a da ima ljudi bi lagano pravili i stavili tipa 10m vip 4 i eto to RAT virus :)

Citat: Nexy AG poslato Novembar 04, 2017, 23:01:40 POSLE PODNE
Pricam o windowsu, nema jos linux relase, a da ima ljudi bi lagano pravili i stavili tipa 10m vip 4 i eto to RAT virus :)
Ae javi mise na fb na sek sotone

odvalio update,moze se dosta stvari od ovoga napraviti,cekamo jos samo da izadje iz beta faze :D

#DoNotBeWorry!
Ne mozete skinuti virus sa servera posto SAMP loada sa .dff loaderom (PARSE ONLY) on ce pokusat loadati fajl, ako ne uspe nista se nece desiti posto on samo CITA fajl, ne execute-a ga !
Y_LESS je ovo napisao meni :)

Jeba me čojk'
huhu ode NooBot...
#Nohate..
"ÄŒemu vrijeme tome vakat"

Jel moguce dodati vozila?
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Queen Of Balkan
Traze se supporteri,admini lvl 1,lideri,promoteri.
FB: https://www.facebook.com/Queen-Of-Balkan-Community-209349826322556/
SA-MP:178.33.132.119:7777
TEAMSPEAK:178.33.132.119:9987
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

Ne vjerujem kad vidim da neko poredi ovaj update sa NooBot-om i piše da će propasti...

Tebra noobot nikad nece propasti, ja se sprdam, koliko god oni stvari ubacivali niko ne zna skriptat kao dragon i lovric..

ÄŒuj Rip, NooBot je Launcher ubacio pre 3 godine, malo kasne :D
Drago mi je da stiže novi update, verujem da neće stati ovde i da će biti dosta novih mogućnosti. Jako puno je prošlo od poslednjeg update-a i sve do skoro je indirektno govorio da je kraj. Aktivirao se pre 2 meseca i tad se rodila nada da će biti nešto novo. Napravio je ogroman korak i sluša zajednicu, donekle je prekršio svoj kodeks da želi da samp ostane što sličniji sp-u, jer je ovim korakom otvorio nova vrata. Očekuje se brdo novih objekata i skinova. Najbolja stvar od svega je što ti skinovi neće zauzimali već postojeće ID-jeve, već će od njih samo preuzimati osobine, govor, animacije..

Progress doesn't come from early risers — progress is made by lazy men looking for easier ways to do things. - Robert A. Heinlein

Citat: #Frenklin poslato Novembar 05, 2017, 06:21:50 PRE PODNE
Jel moguce dodati vozila?
Samo skinovi igraca i custom objekti. Jel ti treba crtat?

bilo je lijepo dok je trajalo.

@Vodka Play  to mozes i SP-u radit, cak i vise, on je samo dodao ono sto nam je onemogucio :)

Citat: Nexy AG poslato Novembar 06, 2017, 07:37:55 PRE PODNE
@Vodka Play  to mozes i SP-u radit, cak i vise, on je samo dodao ono sto nam je onemogucio :)

Pa ti ako dodas te modele u gta oni ce biti i na svim serverima.
Oni su dodali kastom modele koji ce se kesirati u samp direktorij.
Mislim da su krenuli ka dobrom smijeru, ovo cak nije ni beta tako da imam velika ocekivanja kad objave istu.

Citat: Nexy AG poslato Novembar 06, 2017, 07:37:55 PRE PODNE
NEMOJ me tagovati na svakom postu. Nisi u toku i nisi shvatio šta sam napisao. Ovim update-om SA-MP više neće ličiti na San Andreas SinglePlayer, do sada je odbijao da radi update-e koji bi narušavali duh SP-a, uklanjanje HUD-a, modovanje, farbanje, drkanje.

Citat: Bašovski poslato Novembar 06, 2017, 07:30:40 PRE PODNE
Samo skinovi igraca i custom objekti. Jel ti treba crtat?
Treba i tebi crtati deo rečenicu u kome piše "za sad mogu da se menjaju objekti i skinovi, ali će biti dodate opcije i za druge fajlove", tako da nije isključeno da će moći i vozila da se menjaju.

Progress doesn't come from early risers — progress is made by lazy men looking for easier ways to do things. - Robert A. Heinlein