SAMP 0.3.8-RC [Obustavljen] - 0.3.7-DL

Započeo Nobody.aMx, Novembar 04, 2017, 14:10:26 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vozilo može imati i tuning i mora se podesiti i brzina i sve, nije ni upola lako ubaciti kao skin, predpostavljam, ali za Kalcora nije to teško

Zasto ?
Da si procitao release info video bi da na svaki custom skin dodas id vec postojeceg kako bi nasledio njegove osobine...
Tako ce verovatno biti i za vozila, nasledi sve osobine validnog modela.

Ukoliko napravi da nasleÄ'uje osobine verovatno da ne bi bio problem dodati nova vozila. Ali bi bilo jako lepo videti neke funkcije za promenu handlinga. Nije kao da će meni neÅ¡to značiti te opcije, jer sam sve to već odradio preko launchera, al' koristilo bi drugima :D

Progress doesn't come from early risers — progress is made by lazy men looking for easier ways to do things. - Robert A. Heinlein

Jeste :D
Pa generalno, ja mislim da su krenuli u dobrom pravcu i da ce nastaviti ovako.
Iscekujem sad betu nadam se da ce dosta vise funkcionalnosti biti dostupno nebi bilo lose da naprave nesto na fazon mta njihov ac kao sto je i pre bilo :D

Da se izjednače sa MTA, ništa više ne treba :D More opcija, sve što ti može zatrebati...

Progress doesn't come from early risers — progress is made by lazy men looking for easier ways to do things. - Robert A. Heinlein

Citat: Bašovski poslato Novembar 06, 2017, 07:30:40 PRE PODNE
Samo skinovi igraca i custom objekti. Jel ti treba crtat?
Treba i tebi crtati deo rečenicu u kome piše "za sad mogu da se menjaju objekti i skinovi, ali će biti dodate opcije i za druge fajlove", tako da nije isključeno da će moći i vozila da se menjaju.
[/quote]
Mislim da nisi procitao sta je napisao.

#topic Da li je iko od vas testirao ove custom objekte? Meni samp brise windows defender tako da cu morat pricekat

bilo je lijepo dok je trajalo.

Pa nije to loše ali što je fazon imati isto auto sa drugim modelom, bilo bi zanimljivije kad mi imali malo veću kontrolu nad samp fizikom, i to uključujemo brzinu, handling, ubrzanje i sl. @Cadilab

vec sam uradio neke modele macaka i pasa a za ostalo cemo se dog

Eto ako nekog interesuje sad je izasla i rc verzija za linux pa udrite :)

Citat: Cadilab poslato Novembar 24, 2017, 09:46:19 PRE PODNE
Eto ako nekog interesuje sad je izasla i rc verzija za linux pa udrite :)

Primjetio asm i ja to jutros samo mi bilo mrsko objavit preko fona, cisto sumnjam da je sigurna jos za otvorit :)

Pa nije to je kandidat za release, bice ih jos sigurno 2-3

Citat: Cadilab poslato Novembar 24, 2017, 10:36:13 PRE PODNE
Pa nije to je kandidat za release, bice ih jos sigurno 2-3

Sad ocekujemo vozila :D Da se razumijemo da ako ne bude previše releasa na internetu neće puno servera imat custom objekte, a skinove je lako ubaciti..

Imali kakvih informacija o slotovima ja nmg ici na forum ovo mi pise http://prntscr.com/hem193 nista nmg radit iso na gmail i prihvatio tam racun i opet :( mogu da gledam topice :(

Zvuci brutalno, vidjet cemo kako ce ispasti u praksi

Sve je to super,ali najvise me brinu ti slotovi za igrace,ocel se to ikad povecat il sve ostaje u same shit
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER