IP pomoc

Započeo [MX] MineCraft Kruno1407 SoaD Macaskill.cpp, Avgust 16, 2010, 10:02:38 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

ne :D moras kupiti ;)

======ஜ۩۞۩ஜ======
â—,,███â–"â–' FucK oFFâ–'â–"███►
======ஜ۩۞۩ஜ======

:D Fala kurcu imamo i nekih pametnih ljudi na forumu :D

Posjetite:
TUTORIALS 4 ALL NA HRVATSKOM

Mozes.. Al ti to traje otprilike 3-4 dana, hakerski način o kojem nesmijem vamo :D

Citat: galeb poslato Avgust 16, 2010, 12:11:45 POSLE PODNE
ne :D moras kupiti ;)

I neće niti mnogo platiti. Ovi moji static IP naplaćuju čak od 10evra. Alo, 10evra za hebeni ip? Za te pare možeš kupiti server kod hostera (samp, 100slotova kod nekih hostera) i imaš kvalitetnu uslugu. :)

Btw, ovaj hakerski način se mani ... pogotovo ako si potpisivao ugovor. Možeš da dobiješ "poneku" kaznu za to. :)

MOZES! Odi na no-ip.com i raspitaj se malo, i imat sec umjetni ip ovakog oblika: nesttvoje.no-ip.com:7777 (ili neki drugi)

offt: bas je bilo danas zkn iako je kucni serv :D (pravili smo mali test skripte koju editam, BME:RP)

Ima neki program koji sam ja koristio kada sam imao CS server,uz pomoc tog programa kada upalis komp samo ga ukljucis i IP ti bude ista dok ne iskljucis komp :) ...

Citat: MoNuXxX poslato Avgust 19, 2010, 21:36:48 POSLE PODNE
Ima neki program koji sam ja koristio kada sam imao CS server,uz pomoc tog programa kada upalis komp samo ga ukljucis i IP ti bude ista dok ne iskljucis komp :) ...

ma ima tog na tone obajšnjeno kako šta itd.
al ak očeÅ¡ server ! komp bi ti trebao radit po cijele dane  :'( i troÅ¡it struje bez veze 0-24  !! zato bolje uzmi neki host i amen !!
:D :D
Ex CroHerze DM HEAD Administrator

Kao prvo ovo gore sto vecina prica je dinamicni DNS koji se tek updatea kad prodje odredjeni period u programu koji instaliras na svoj komp. Kao drugo ove hakerske nacine si mozete zabit u supak kratko i jasno jer ocito nemate pojma o cemu pricate, prvo naucite definiciju hakera te onda to spominjite. Kao trece T - Com stalan IP naplacuje i to malo skuplje, te je ta usluga dostupna samo firmama.