â—„ Glavni razgovor #31 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Jul 14, 2017, 16:36:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 21 gostiju pregledaju ovu temu.

Zna li neko neki sajt u BiH za porucivanje nove odjece online ?
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Ognjenð"­ð"®ð"¼ð"²ð"°ð"· poslato Avgust 21, 2017, 13:10:17 POSLE PODNE
Citat: LoOdaK poslato Avgust 21, 2017, 06:28:42 PRE PODNE
Provjerio sam malo,nisam mogao naći cijenu procesora,takodje procesor ima ugradjenu hd 4400 grafiku (ako sam ja našao taj procesor),ali dosta bi mi pomoglo kada bi znao model laptopa

Ovo ti ne misliš za gaming?
Samp u vrh glave, treba mi za dizajn mada bih voleo da je koliko toliko pristojan za video produkciju, za to mi verovatno jaca grqfa treba?
Dzaba tebi npr GTX 1080, ako ti je procesor shit, prvo procesor, jer je to potrebnije nekako barem po meni, mozes uzeti solidnu i5ticu, s kojom mozes vecinom sve pokrenuti (mislim na ps, cinemu itd, da radi normalno sa dobrom grafom predvidjenom za to)

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=112812.msg753963#msg753963 date=1503324295]
Zna li neko neki sajt u BiH za porucivanje nove odjece online ?

Vidi po olx.ba,ima i tu nove robe

Ognjene, ako zelis za nekakve solidne igrice, onda bih ti preporucio da uzmes onu ATI Radeon HD 5450, nisam siguran koliko mozes fps-a imati sa njom, posto ja imam los procesor, fps u csgou ide oko 20-30.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: SejnurHD poslato Avgust 21, 2017, 17:22:28 POSLE PODNE
Ognjene, ako zelis za nekakve solidne igrice, onda bih ti preporucio da uzmes onu ATI Radeon HD 5450, nisam siguran koliko mozes fps-a imati sa njom, posto ja imam los procesor, fps u csgou ide oko 20-30.
ja imam procesor sranje - g3260, koji se ne moze overclockat, a imam i nvidia gt 730 4gb, i 4gb rama, i cs go mi ide oko 150-300 fpsa, zavisi na kojoj mapi, da imam jos 4gb rama, i da imam jaci procesor, gurao bih ja to i vise, full low mi je sve, a ove komponente nisu nesto preterano skupe

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=112812.msg753990#msg753990 date=1503329480]
Citat: SejnurHD poslato Avgust 21, 2017, 17:22:28 POSLE PODNE
ja imam procesor sranje - g3260, koji se ne moze overclockat, a imam i nvidia gt 730 4gb, i 4gb rama, i cs go mi ide oko 150-300 fpsa, zavisi na kojoj mapi, da imam jos 4gb rama, i da imam jaci procesor, gurao bih ja to i vise, full low mi je sve, a ove komponente nisu nesto preterano skupe
Ja pre nisam ni Minecraft mogao da pokrenem, imao sam neku intel gma 3100, samp mi isao oko 3-5 fps-a
Oduvek sam se pitao:

daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=112812.msg753965#msg753965 date=1503324509]
Citat: Ognjenð"­ð"®ð"¼ð"²ð"°ð"· poslato Avgust 21, 2017, 13:10:17 POSLE PODNE
Citat: LoOdaK poslato Avgust 21, 2017, 06:28:42 PRE PODNE
Provjerio sam malo,nisam mogao naći cijenu procesora,takodje procesor ima ugradjenu hd 4400 grafiku (ako sam ja našao taj procesor),ali dosta bi mi pomoglo kada bi znao model laptopa

Ovo ti ne misliš za gaming?
Samp u vrh glave, treba mi za dizajn mada bih voleo da je koliko toliko pristojan za video produkciju, za to mi verovatno jaca grqfa treba?
Dzaba tebi npr GTX 1080, ako ti je procesor shit, prvo procesor, jer je to potrebnije nekako barem po meni, mozes uzeti solidnu i5ticu, s kojom mozes vecinom sve pokrenuti (mislim na ps, cinemu itd, da radi normalno sa dobrom grafom predvidjenom za to)
Pa procesor igra veliku ulogu,ovaj nije nesto sto se tice gaminga,ali nije procesor sve,postoje programi koji renderuju preko grafe.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

ima ovde neke dobre duse da mi da lol acc 5-10lvl+
bio bi mnogo zahvalan :D
samo rejv i debele zene

Citat: Andrijevic poslato Avgust 21, 2017, 18:57:00 POSLE PODNE
ima ovde neke dobre duse da mi da lol acc 5-10lvl+
bio bi mnogo zahvalan :D
aj pm dam ti acc 30lvl
-propo-

CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Ma Ognjen moze sagraditi sebi vilu od dizajna ( od zarade )
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..

Serem se sebi u usta ako nije kod svakog vako

https://www.youtube.com/watch?v=IlEEnldJOmM