â—„ Glavni razgovor #31 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Jul 14, 2017, 16:36:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 11 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Ognjenð"­ð"®ð"¼ð"²ð"°ð"· poslato Avgust 20, 2017, 16:43:07 POSLE PODNE
HITNO SAVET POTREBAN

12.5 inch,  i7 4510U, 8gb memorije,500hdd, ima 4G modem za sim karticu, legalan w10

Da li je okej cena 350â,¬ ?
Kad uhvatim vremena včrs pogledaću komponente,ovako vizuelno,tu i tamo.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: Ognjenð"­ð"®ð"¼ð"²ð"°ð"· poslato Avgust 20, 2017, 16:43:07 POSLE PODNE
HITNO SAVET POTREBAN

12.5 inch,  i7 4510U, 8gb memorije,500hdd, ima 4G modem za sim karticu, legalan w10

Grafa?

HITNO SAVET POTREBAN

Ako je dobra i grafa, onda vrijedi. :D
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

nekako mi je malo 12,5 incha... za te pare sa slicnim komponentama imas i od 15,6 incha
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: Muma poslato Avgust 20, 2017, 19:18:15 POSLE PODNE
Gledam i ne vjerujem...

Ja isto gledam ovo sto nema neta, i ne verujem jbt. WiFi radi, internet na win 10 ne radi, pa koji k? Restartovao sam pc, opet nista, sad koristim preko fona net, tj wifi od fona.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Pozz
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

poy
===================================
Respect :
@LoOdaK @Foux @anDro_ @Amain
@NapaćeniBošnjo @King2
YouTube Kanal :
----------------------------------------------------------------
https://www.youtube.com/channel/UC8D6aNxLAYjqIFhjQL9rNcw
Zivotni Moto :
----------------------------------------------------------------
》 Ako me udaris,
》 Dok sam dole,
》 Bolje se pocni moliti,
》 Da nikad neustanem !
#NenaD1921 8)

Citat: SlavicBeast poslato Avgust 20, 2017, 18:57:39 POSLE PODNE
nekako mi je malo 12,5 incha... za te pare sa slicnim komponentama imas i od 15,6 incha
Citat: LoOdaK poslato Avgust 20, 2017, 18:15:53 POSLE PODNE
HITNO SAVET POTREBAN

zaboravio sam reci, laptop je u pitanju, pa prokomentarisite sada, za graficku nemam informaciju nazalost ali model je HP I7, napisacu tacan kad budem za racunarom pa cu proveriti.
Graphic & Web Designer

Citat: Ognjenð"­ð"®ð"¼ð"²ð"°ð"· poslato Avgust 21, 2017, 06:03:47 PRE PODNE
Citat: SlavicBeast poslato Avgust 20, 2017, 18:57:39 POSLE PODNE
Citat: LoOdaK poslato Avgust 20, 2017, 18:15:53 POSLE PODNE
HITNO SAVET POTREBAN

zaboravio sam reci, laptop je u pitanju, pa prokomentarisite sada, za graficku nemam informaciju nazalost ali model je HP I7, napisacu tacan kad budem za racunarom pa cu proveriti.
Jbg ja zaboravio i pogledati,a i net me jebe od juče cijeli dan,aj saću da vidim malo po netu.

Imaš model laptopa?

@LoOdaK nemam jos, u toku dana.

Inače ostalima dobro jutro!
To Do List:
Doruckovati, zavrsiti projekat, poslati ga, otici na basket.
Graphic & Web Designer

Provjerio sam malo,nisam mogao naći cijenu procesora,takodje procesor ima ugradjenu hd 4400 grafiku (ako sam ja našao taj procesor),ali dosta bi mi pomoglo kada bi znao model laptopa

Ovo ti ne misliš za gaming?

Dobro Jutro! :D
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

#A.J.

@Muma zajebali su nas sa TDovima :D

Inače ja sam ovaj bilbord napis'o :D