â—„ Glavni razgovor #31 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Jul 14, 2017, 16:36:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: LoOdaK poslato Avgust 01, 2017, 14:04:36 POSLE PODNE
@Muma Brate koji god programski jezik da znas,nacices posao,nemoj gledat sta se najvise trazi,gledaj sta tebe zanima.A u Dojčland ćeš sigurno imati platu da te boli k,recimo Web Designer koliko sam cuo ima platu oko 3-5hiljada mjesecno.

Pa kažem ti meni svejedno xd ja ne mislim ostati na 1, učit' ću više njih koji se koristi 1 po 1, al' ne znam što bih prvo počeo ;D i da, tako se kreću plate od 3 do 6k eura zavisi gdje radiš :D

Citat: Muma poslato Avgust 01, 2017, 14:11:27 POSLE PODNE
@Muma Brate koji god programski jezik da znas,nacices posao,nemoj gledat sta se najvise trazi,gledaj sta tebe zanima.A u Dojčland ćeš sigurno imati platu da te boli k,recimo Web Designer koliko sam cuo ima platu oko 3-5hiljada mjesecno.

Pa kažem ti meni svejedno xd ja ne mislim ostati na 1, učit' ću više njih koji se koristi 1 po 1, al' ne znam što bih prvo počeo ;D i da, tako se kreću plate od 3 do 6k eura zavisi gdje radiš :D
Šta ti najviše voliš,tj. šta te zanima najviše.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Sta se radi na ovom forumu?
samo rejv i debele zene

Digla se tolika galama oko nove forum teme a sad je tišina, je l' ima neko informaciju šta je/kako je?
Graphic & Web Designer

CADILAB

*

Balkan Underground Owner

Ja sam se iskreno maksimalno trudio.
Boban je trazio od Vodke da mu da administratora i pristup hostu da postavi temu, Vodki to nije odgovaralo. Ja sam trazio od Bobana temu da je mi postavimo, on nije dao i eto.
Ja sam visio na skajpu i forumu sa njima pokusavao dogovoriti nesto ali nije islo tako da ne krivite mene.

To je najgore kad se trudis za nešto ali džaba.

Sta se radi?
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

#A.J.

BALKAN SCHOOL, BALKAN SCHOOL REPUBLIKAAAA, JOJ JEST' EKSTRA HIMNA :D

Jest ekstra, ali Steki da je ovo radio, uf, ala bi tek tad bila.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: LoOdaK poslato Avgust 01, 2017, 14:22:20 POSLE PODNE
Citat: Muma poslato Avgust 01, 2017, 14:11:27 POSLE PODNE

Šta ti najviše voliš,tj. šta te zanima najviše.
Pa napisao sam već, aplikacije kao što je instagram i igre. :D

Citat: Muma poslato Avgust 01, 2017, 16:18:58 POSLE PODNE
Pa napisao sam već, aplikacije kao što je instagram i igre. :D
Ako planiras igre za pc, onda mozes raditi sa Unity ili Unreal engine, ali u Unreal engine nije bas sve toliko jednostavno.
Ja msm da za aplikacije postoji onaj "Android Studio"
Oduvek sam se pitao:

daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

@Muma  Evo ti https://i.cubeupload.com/QGa87j.png , to su ti najpopularnije web stranice i programski jezici koji ih pokreću. JS ti je obavezna kao Å¡to vidiÅ¡

@SejnurHD Unity/Unreal engine su samo engini kao i ostali https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_game_engines , da bi programirao igru nije samo naučiti stavljati objekte i raditi u nekom od engina nego moraš znati i programski jezik, najčešće je to C++,Lua,Corona

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Citat: MEDO poslato Avgust 01, 2017, 21:36:07 POSLE PODNE
@Muma  Evo ti https://i.cubeupload.com/QGa87j.png , to su ti najpopularnije web stranice i programski jezici koji ih pokreću. JS ti je obavezna kao Å¡to vidiÅ¡

@SejnurHD Unity/Unreal engine su samo engini kao i ostali https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_game_engines , da bi programirao igru nije samo naučiti stavljati objekte i raditi u nekom od engina nego moraš znati i programski jezik, najčešće je to C++,Lua,Corona
Izgleda da mi najbolje javu početi, za sve se koristi pa onda c++ i ostalo... hvala svima za preporuke i slično. :)

pozdrav svima

Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..

Al je dobar ovaj TWD,svrsavam na sezoni 2