â—„ Glavni razgovor #31 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Jul 14, 2017, 16:36:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Muma poslato Jul 31, 2017, 22:58:43 POSLE PODNE
Citat: #Kasperzi ãƒ,, poslato Jul 31, 2017, 20:16:25 POSLE PODNE
Jel ima raja ovdje neki solidan maper da je voljan rada sa cadilabom i sa mnom ?
Da razumije vrijeme kada se radi radi kada ne ne, i da nije jedan od osoba koji seru za sitnicu
Haman da trazim previse
Map'o bih ja da imam volje kao prije 2-3 godine xD
Malo po malo ispostuj :D

Citat: Muma poslato Avgust 01, 2017, 00:08:20 PRE PODNE
Citat: LoOdaK poslato Jul 31, 2017, 23:53:01 POSLE PODNE
Mislim da je objasnio

https://www.youtube.com/watch?v=7P-_8jHUKSI
šta ti gledaš jbt hahaha
"šta ti gledaš jbt hahaha" - Jesam rekao da je objasnio
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

@Ceta  da stavljam Afera mod na dl :D  8)  > ;D
P.S Neki maper da sredi par sitnih mapica neka se javi Ceta Pawno na fb za server sa modom od 0 :D
Moze dobiti Ip sutra od test servera ukoliko zeli da se uveri u to :D
Poslednja Izmena: Avgust 01, 2017, 00:54:32 PRE PODNE od Nexy AG

Ono kad te komsija pokusa sjebat tako sto ti bubne muriju na vrata pa poslje on popusi kaznu....  8)
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Pogle na 1:16 :D
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: #Kasperzi ãƒ,, poslato Avgust 01, 2017, 00:23:51 PRE PODNE
Citat: Muma poslato Jul 31, 2017, 22:58:43 POSLE PODNE
Citat: #Kasperzi ãƒ,, poslato Jul 31, 2017, 20:16:25 POSLE PODNE
Jel ima raja ovdje neki solidan maper da je voljan rada sa cadilabom i sa mnom ?
Da razumije vrijeme kada se radi radi kada ne ne, i da nije jedan od osoba koji seru za sitnicu
Haman da trazim previse
Map'o bih ja da imam volje kao prije 2-3 godine xD
Malo po malo ispostuj :D
Ma nemam volje vjeruj, rado bih da imam volje, uÄ'em u editor i odma X.. :D

Raja, šta mi preporučujete da učim (programski jezik), gledam na netu najbolje je C#, PHP i Java, pa ono koje je vaše mišljenje koji da počnem učiti i taj ću ono baš da narokam u fullu sve da naučim jer imam vremena, a i volim programiranje i sve to i u tome uživam ali ne znam što bih hahaha evo sad se malo zezao sa HTMLom, laganeze, osnove već znam.

#A.J.

Pa uzmi braćala šta je po tebi najbolje, za šta ti misliš da će proći, to najbolje pitaj Tarika (Kasperzi). ;)

Citat: Muma poslato Avgust 01, 2017, 10:30:09 PRE PODNE
Raja, šta mi preporučujete da učim (programski jezik), gledam na netu najbolje je C#, PHP i Java, pa ono koje je vaše mišljenje koji da počnem učiti i taj ću ono baš da narokam u fullu sve da naučim jer imam vremena, a i volim programiranje i sve to i u tome uživam ali ne znam što bih hahaha evo sad se malo zezao sa HTMLom, laganeze, osnove već znam.
https://www.codecademy.com/learn/all - Ovde imas da ucis svasta, sad na tebi je sta te najvise zanima..

ZdraVo svima xD
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Svi programski jezici su super u onom sta treba da obavljaju. Imas razno razne jezike, neke za web dev neke za mobilne aplikacije neke za softvere i bilo bi suludo porediti jedan sa drugim. Prvo kazes ono sto te najvise zanima, web, ios, android pa ti mi damo odg.

Citat: #FσÏ...x ãƒ,, poslato Avgust 01, 2017, 10:50:19 PRE PODNE
Pa uzmi braćala šta je po tebi najbolje, za šta ti misliš da će proći, to najbolje pitaj Tarika (Kasperzi). ;)
On je dizajner, a ja nemam volje za dizajn.

Citat: anDro_ poslato Avgust 01, 2017, 10:53:24 PRE PODNE
https://www.codecademy.com/learn/all - Ovde imas da ucis svasta, sad na tebi je sta te najvise zanima..
hFala. :D

Citat: LoOdaK poslato Avgust 01, 2017, 12:49:27 POSLE PODNE
ZdraVo svima xD
hello hahaha

Citat: Cadilab poslato Avgust 01, 2017, 13:00:55 POSLE PODNE

Svi programski jezici su super u onom sta treba da obavljaju. Imas razno razne jezike, neke za web dev neke za mobilne aplikacije neke za softvere i bilo bi suludo porediti jedan sa drugim. Prvo kazes ono sto te najvise zanima, web, ios, android pa ti mi damo odg.
Pa iskreno meni svejedno, kad napunim 18 vjerovatno se selim u dojčland i želim da naučim neki jezik koji se danas najviše traži tj. onaj od kojeg bi mogao živjeti ukoliko uhvatim neki posao jer meni i dobro ide Engleski tako da je i to 1 +. :D A zanimaju me igre uopšteno, aplikacije neke npr kao instagram, facebook. :)

'skripteri' gahaahaahgahahhaha nepls, ne znaju razliku izmedju sdda i ssda
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

@Muma Brate koji god programski jezik da znas,nacices posao,nemoj gledat sta se najvise trazi,gledaj sta tebe zanima.A u Dojčland ćeš sigurno imati platu da te boli k,recimo Web Designer koliko sam cuo ima platu oko 3-5hiljada mjesecno.