â—„ Glavni razgovor #31 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Jul 14, 2017, 16:36:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Alooooo bolesnici ima li vas? Sta je ovo jedini ja ovde visim izgleda.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Jul 31, 2017, 16:14:11 POSLE PODNE
Alooooo bolesnici ima li vas? Sta je ovo jedini ja ovde visim izgleda.

nijesi bogomi xD
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Jul 31, 2017, 16:44:50 POSLE PODNE
Ah kako volim ovog lika

https://www.youtube.com/watch?v=yjDmJVobpf8
Ti ga volis, isto koliko i ja volim kad renderovanje stigne na 99.9% i zatim dobijem"VegasPro is not responding"
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

ono kad ti 1h oduzme jebeni ', znači radim sistem i zaboravim dodati ' na %e i neće da učitava, jedva primjetio da fali i sve radi savršeno.. fuck my life :'D

Msm da je bolje, da ja lepo izbrisem Sony Vegas, juce sam cekao 2h, kako bi se obican video od 2 minute renderovao, samo sam sredio audio visualizaciju, kad ono 2h.  ???
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Jel ima raja ovdje neki solidan maper da je voljan rada sa cadilabom i sa mnom ?
Da razumije vrijeme kada se radi radi kada ne ne, i da nije jedan od osoba koji seru za sitnicu
Haman da trazim previse

Citat: #Kasperzi ãƒ,, poslato Jul 31, 2017, 20:16:25 POSLE PODNE
Jel ima raja ovdje neki solidan maper da je voljan rada sa cadilabom i sa mnom ?
Da razumije vrijeme kada se radi radi kada ne ne, i da nije jedan od osoba koji seru za sitnicu
Haman da trazim previse
Map'o bih ja da imam volje kao prije 2-3 godine xD

Sledeci put pitaj mumu stas gledat, 100% neki fin sajt ti posalje hahah