Ls ili SF

Započeo TiXoR_, Avgust 12, 2010, 14:28:29 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozz ljudi evo mene zanima di je bolja radnja za RolePlay server  LS ili SF (po meni SF , engo me zanima vaÅ¡e miÅ¡ljenje

Los Santos je najbolji za RolePlay server!!!Sto se tice SF-a on je dobar za DM, ima dosta dobrih mesta za baze i nekako je on SF po meni predvidjen za neki dobar DM mozda budem poceo da radim neki mod nikad se nezna  :D  ;)

ls je stvarno super grad za rp jer se moze ljepo ubaciti poslovi i sve...ls 100 %
Uskoro otvaranje servera.Svi ljudi sa Balkan Samp foruma su pozvani

ZicMortal

Ja bih ti preporucio SF... ali samo ako si spreman ulozit dosta truda oko lokacija, oko skriptanja... ureÄ'enju grada itd.

Tamo zbilja ima i lijepih kuca kao i u LS.. ali većini ljudi propadne SF mod jer misle čim imaju mode u san fierru da će odma ljudi dolazit sami od sebe...

Postoje i mnogi strani serveri u SF ili LV čak... ali ljudi su se potrudili i imaju igrača...  :)

EDIT - unatoc tome sto i ja imam server u LSu.. planiram uskoro napraviti nešto i u SF.
Poslednja Izmena: Avgust 12, 2010, 15:11:11 POSLE PODNE od ZicMortal

Ja radim u SFu, i kad vidite mapu necete ga prepoznati.

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Još ću razmislit
Ali SF mi je u mozgu xD

Ako ces ulozit truda jako i ako znas male ulice San fierra sto bi ti jako vrijedilo za dilanje i to izaberi San fierro
A ako zelis malo ipak se ne toliko morit i trudit Los Santos

Svatko ima svoje misljenje, ali ja mislim da su se ljudi naviknuli na LS i da bi prije dosli na server koji je u LS-u nego u SF-u. Ne znam sto vi mislite o tome, ali to je moje misljenje. Iako se moze napraviti dosta dobar RP u SF-u.

Last nick: Paradox

Jednostavno gledaš po youtube kutke mapa
RolePlay možeš i od SF napravit

Citat: Napoleon poslato Avgust 12, 2010, 16:04:50 POSLE PODNE
Jednostavno gledaš po youtube kutke mapa
RolePlay možeš i od SF napravit
Kad gledaš SF je pravi RP grad imaš kolšarske ulice , imaš bogate , imaš normalne..
Ima i ChinaTown za Trijade ;)

LS definitivno
a nije ni SF za bacit

i ja sam za sf. jer ls nekim ljudima ide na onu stvar. hahaha. napravi u sf.
Poslednja Izmena: Avgust 15, 2010, 11:07:07 PRE PODNE od marac

I ja sam u velikoj dilemi sto se tice LS ili SF!
Ja sam spreman da se potrudim oko SF-a i krenuo sam ali sad sam se upoznao koji preferira LS (mnogi serveri imaju u LS pa znaju LS) ali ja sam drugog misljenja da je bolje u SF jer kako god okrenemo u LS ako bude ja cu se trudit da ne lici ni na jedan server!

Nezz sad sam jos u vecoj dilemi nego sto sam bio prije raspitivanja xD
NAPUSTIO SAM SAMP

Oproštajni post