Pizza Dostavljac v2.1 (streamer, IZCMD, getvehicledrive, foreach)

Započeo Bolex_, Jun 20, 2017, 22:35:01 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Tip: Pizza Dostavljac
Slike ili Video: Navedeno dolje
Opis i dodatne informacije: Navedeno dolje
Download link: Navedeno dolje
Credits: Navedeno

PIZZA DOSTAVLJAC V2.1

Pozdrav svim članovima foruma,

Došlo je i vrijeme da i ja nešto objavim nakon "dugo" vremena i moje prethodne skripte na kojoj sam radio "Dostavljač Goriva". Ovoga puta je to Pizza Dostavljač i posao je dosta različitih od drugih istoimenih poslova, koji je sastoje samo od praćenja nasumicnih checkpointa i drugih nestvari. Mogu vam reći da je posao vrlo zanimljiv i prije sve je unikatan što kod nas na balkanu ne može drugačije nego samo na taj način. I dalje ću raditi updejtove na ovoj skripti jer to i zaslužuje s obzirom o kakvom se tipu skripte radi. Više o poslu u sljedećem komentaru!

OPSIRNO

Pizza Dostavljač je vrlo lako razumljiv posao i ne trebate biti "Einstan" da bih ga radili. Posao će te započeti tako što će te doći na mjesto samog zapošljavanja unutar PIZZA HQ. Ukoliko prihvatite sami posao dobit če te par informacija u sami chat kako najlakše postupiti sa ovim poslom i kako ga započeti/završiti. Za pocetak morat ce te uci u samo vozilo zvano "PIZZABOY" te nakon toga ce vam se pojaviti PANEL sa podatcima o trenutnom stanju posla. Utovarite pizze u vase vozilo tako sto ce te doci do samoga mjesta za utovar prije nego pocnete sa dostavom samih pizza a dobijete ih MAX 6 komanda. Nakon utovara ce te ih dostaviti na oznacenim lokacija koje mogu biti jako daleko i blizu, ali se na kraju broji zarada a ne koliko ste goriva potrosili! Za svaku dostavljenu pizzu dobijate iznost sa dodatnim bonusom, kojeg mozete izmijeniti u kodu. Za vise informacija pogledajte /jobhelp .

SLIKE

INCLUDE/PLUGINS

DOWNLOAD LINK

Poslednja Izmena: Oktobar 30, 2017, 18:18:28 POSLE PODNE od Muma
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

Hvala vam

- Slike su dodane, neka samo moderator edit post i postavi gore!

http://imgur.com/a/CUXfA
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

Citat: Bolex_ poslato Jun 21, 2017, 11:52:11 PRE PODNE
Citat: Slade poslato Jun 21, 2017, 11:37:18 PRE PODNE
Citat: Bolex_ poslato Jun 04, 2017, 15:51:50 POSLE PODNE
Sto se tice Pizzaboy posla, sve mi vuce na ovo ( https://www.youtube.com/watch?v=-L7Fnn8ESps )
>:(

Tolika budala nisam ( http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=109382.msg702214#msg702214 ) ( http://forum.sa-mp.com/showthread.php?p=3857283&posted=1 )

Ne kontam šta si konto reć sa ova dva linka, govorim za pizza boy. Napravio sam ja sličan sa /vratipizzu, /uzmipizzu i slično, na šta si mi komentarisao da sam odatle kopirao, a ti uradiš isti posao, čak i na fazon textdrawa, a mene si prije toga prozivao za kopiranje toga, pa mi to jedino nije jasno

Kao prvo ne želim se ovdje prepirat da mi tema ne ide pod ključ. Za tvoj sam rad rekao da "izgleda" isto, pa cak i moj izleda isto ali na drugaciji fazon rada i samog koda. Ako želiš da se ispricam, ispricavam ti se

Citat: Bolex_ poslato Jun 21, 2017, 11:59:53 PRE PODNE
Kao prvo ne želim se ovdje prepirat da mi tema ne ide pod ključ. Za tvoj sam rad rekao da "izgleda" isto, pa cak i moj izleda isto ali na drugaciji fazon rada i samog koda. Ako želiš da se ispricam, ispricavam ti se

Nista protiv drug, ovim ti samo dokazujem da ti moze sinut ideja koja je mozda vec odradjena, ja protiv tebe nista nemam i nema potrebe da ide tema pod kljuc kad se ne svadjamo, samo komentarisem, a sto se tice FSa 10ka

Citat: Slade poslato Jun 21, 2017, 12:00:52 POSLE PODNE
Citat: Bolex_ poslato Jun 21, 2017, 11:59:53 PRE PODNE

Nista protiv drug, ovim ti samo dokazujem da ti moze sinut ideja koja je mozda vec odradjena, ja protiv tebe nista nemam i nema potrebe da ide tema pod kljuc kad se ne svadjamo, samo komentarisem, a sto se tice FSa 10ka

Drago mi je da smo riješili te nesuglasice, zahvaljujem se na 10ci

Citat: Roby Maper poslato Jun 21, 2017, 12:05:37 POSLE PODNE
Bravo

Hvala  :)