Pizza Dostavljac v2.1 (streamer, IZCMD, getvehicledrive, foreach)

Započeo Bolex_, Jun 20, 2017, 22:35:01 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: anDro_ poslato Jun 21, 2017, 13:28:02 POSLE PODNE
Citat: Vantage poslato Jun 20, 2017, 22:41:59 POSLE PODNE
Ovo je do jaja i prezentacija lijepo izgleda  :D Svaka cast

KrÅ¡iÅ¡ pravilo sa kojim citiraÅ¡ samo post bez vlastitog komentara  :D Hvala
Poslednja Izmena: Jun 21, 2017, 13:42:46 POSLE PODNE od Bolex_
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

Odlicno !
{ 'HTML, PHP, CSS, JAVASCRIPT, PAWN, C#' }

while(alive) code;

E, kako da postavim da mi se pokaze CP nakon sto utovarim pizze a ne kada sjednem u vozilo. Prebacivao sam nesto iz OPSC i utovar cmd ali nije to to. Hvala  :)

Citat: Vantage poslato Jun 22, 2017, 10:47:05 PRE PODNE
E, kako da postavim da mi se pokaze CP nakon sto utovarim pizze a ne kada sjednem u vozilo. Prebacivao sam nesto iz OPSC i utovar cmd ali nije to to. Hvala  :)

Pokušaj ovako:
[pawn]CMD:putovar( playerid ) {

if(AktivanPosao[ playerid ] == 1)
    {
        if(IsPlayerInRangeOfPoint( playerid, 3.0, 1021.0453,-1612.6991,13.5120))
        {
            if(GetPlayerState( playerid ) == PLAYER_STATE_DRIVER)
            {
                if(POSAOVOZILAUTOVAR[GetPlayerVehicleID( playerid )] == 0)
                {
                    new string[ 56 ];
                    POSAOVOZILAUTOVAR[GetPlayerVehicleID( playerid )]=6;
                    SCM( playerid, 0xFFFF00AA, "[INFO]: {FFFFFF}Pizze su ostavljene u vozilu, dostavite ih na prikazanim mjestima.");
                    PlayerTextDrawHide(playerid,DelivererInfo[ playerid ]);
                    format( string,sizeof(string),"PIZZA ZA DOSTAVU: ~y~%d/6", POSAOVOZILAUTOVAR[GetPlayerVehicleID( playerid )]);
                    PlayerTextDrawSetString( playerid, DelivererInfo[ playerid ],string);
                    PlayerTextDrawShow( playerid, DelivererInfo[ playerid ]);
               PlayerTextDrawShow(playerid, DostavljacIme[ playerid ]); PlayerTextDrawSetString(playerid, DostavljacIme[Driver], name);
                   if(PlayerCP[ playerid ] == NEMALOKACIJU)
                   {
                       new rand = random(sizeof(LOKACIJE));
                       SetPlayerCheckpoint(playerid, LOKACIJE[rand][ 0 ], LOKACIJE[rand][ 1 ], LOKACIJE[rand][ 2 ], 1.0);
                       PlayerCP[ playerid ] = LOKACIJA;
                   }
                }
                else return SCM( playerid, -1, "{E10000}(Info): {FFFFFF}U vozilu ima jos pizza koje moraju biti dostavljene.");
            }
            else return SCM( playerid, -1, "{E10000}(Info): {FFFFFF}Niste u vozilu.");
        }
        else return SCM( playerid, -1, "{E10000}(Info): {FFFFFF}Niste na mjestu za uzimanje pizza.");
    }
    else return SCM(playerid, -1, "{E10000}(Info): {FFFFFF}Niste zaposleni!");
    return 1; }[/pawn]

Naravno izbaci provjeru pod onplayerstatechange, ili postavi da kada izadje iz vozila CP se ugasi, a kada udje napravi (vec uradjeno)

Citat: Vantage poslato Jun 22, 2017, 19:12:42 POSLE PODNE
E to sam pokusao na neki nacin hvala @Slade @Bolex_   :)

Ako imaÅ¡ kakvih problema oko same skirpte javi se preko PP ili postavi u sami PF pomoć oko skripte, da ne nabijamo spam ovdje!  :)

#A.J.

Ne mogu da ocijenim, je li samo meni ili i drugima, izbacuje samo crni kvadrat na kome nešto piše i nema slike ?

Moze da prodje   :o
{ 'HTML, PHP, CSS, JAVASCRIPT, PAWN, C#' }

while(alive) code;

Citat: aDiX_ poslato Jun 24, 2017, 21:28:16 POSLE PODNE
Ne mogu da ocijenim, je li samo meni ili i drugima, izbacuje samo crni kvadrat na kome nešto piše i nema slike ?

Ubacivao sam slike svakog puta na isti nacin. Postavi cu danas nove

Citat: StreameR poslato Jun 24, 2017, 22:26:58 POSLE PODNE
Moze da prodje   :o

Kako i nebih  :) tnx