â—„ Glavni razgovor #30 â–º

Započeo CADILAB, Jun 01, 2017, 21:01:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozz svima.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

ZZ sta ima nije me bilo malo posto nisam imao net
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Big Respect to: LoOdaK

Kad nogom kućište nisam šutn'o, ispišem preko 1k linija jučer i danas i nisam sačuvao posebno pwn kao backup, restartujem PC i cijeli pwn se sjeb'o... :')

Citat: Muma poslato Jul 03, 2017, 19:40:10 POSLE PODNE
Kad nogom kućište nisam šutn'o, ispišem preko 1k linija jučer i danas i nisam sačuvao posebno pwn kao backup, restartujem PC i cijeli pwn se sjeb'o... :')

Haj ti si jos dobar, a kad radiš nešto jako dugo i mucis se i na kraju ti crkne Disk... Osjecaj je neopisiv

Ima neki dobrovoljac da uradi logo i cover za muzicki kanal?
samo rejv i debele zene

Citat: Andrijevic poslato Jul 03, 2017, 19:48:32 POSLE PODNE
Ima neki dobrovoljac da uradi logo i cover za muzicki kanal?
Pogledaj mi radove i ako ti se svidi mogo bi ja  :)

Otvorit cu peticiju za gašenje post countera svegam

Ne znam mnogo o tim portalima i forumima jer se time ne bavim a htio bi znati. Kako napraviti PORTAL za SA-MP i spojiti sa samim forumom ? Pošto o tome pojma nemam nadam se da će te mi pomoc. Kako i gdje napraviti ?

@#Kasperzi ãƒ,,

Citat: Vantage poslato Jul 03, 2017, 21:25:18 POSLE PODNE

Ne znam mnogo o tim portalima i forumima jer se time ne bavim a htio bi znati. Kako napraviti PORTAL za  i spojiti sa samim forumom ? PoÅ¡to o tome pojma nemam nadam se da će te mi pomoc. Kako i gdje napraviti ?

@#Kasperzi ãƒ,,

Portal mozes napraviti i u HTML-u, a ako ne znas, mozes naci neki na netu, pa po tome da pravis.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Vantage poslato Jul 03, 2017, 19:46:32 POSLE PODNE

Haj ti si jos dobar, a kad radiš nešto jako dugo i mucis se i na kraju ti crkne Disk... Osjecaj je neopisiv
Meni sa jednim modom slična stvar bila, ja nisam nikako imao kao backup, slučajno obrišem mod i nisam ga mogao vratiti, kako sam počeo na Amethystu raditi sačuvam posebno mod kao backup. :D

Citat: Muma poslato Jul 04, 2017, 10:22:18 PRE PODNE
Citat: Vantage poslato Jul 03, 2017, 19:46:32 POSLE PODNE

Meni sa jednim modom slična stvar bila, ja nisam nikako imao kao backup, slučajno obrišem mod i nisam ga mogao vratiti, kako sam počeo na Amethystu raditi sačuvam posebno mod kao backup. :D
Meni jos gore, radio sam neki mod u selu, tacnije popravljao bugove menjao boje i ta sranja, ja msm da je mod bio od TaLeta, mada nisam siguran,kad od jednom crkne punjac od laptopa. I brv za mene, kada nisam ni backup stavio na usb.
Oduvek sam se pitao:

daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Pozz svima
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Pozz Ludak, sta ima?
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..