â—„ Glavni razgovor #30 â–º

Započeo CADILAB, Jun 01, 2017, 21:01:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: #Kasperzi ãƒ,, poslato Jul 05, 2017, 14:40:33 POSLE PODNE
Citat: Muma poslato Jul 05, 2017, 13:03:24 POSLE PODNE
Ovo se zove uspjeh u životu, od youtuberčića do estradne ličnosti. :)

Tacno ali i to je od para :D Znaci moras biti jutuber pa onda rijaliti pa onda zvijezda :D
Ja ga stvarno postujem od nule sve

BTW: Raja ko god moze nek komentarise video na instagramu: https://www.instagram.com/p/BWIzyHOg-3n/?taken-by=tarikorigami
Kako bi DJI izbacilo
I na ovo sam ostao bez teksta, ne gotivim mnogo JK ali pokidala je sa Acom. :)

Citat: Muma poslato Jul 05, 2017, 15:01:16 POSLE PODNE
Svi smo na početku botovi, a što sada reći za njega... :D http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=25264.msg185202#msg185202
Msm ipak skripta covek 6* godina, a cek ko bese taj DragoN? Neki skripter? Posto ga nzm, msm nisam bio u to vreme na forumu.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: SejnurHD poslato Jul 05, 2017, 15:03:52 POSLE PODNE
Citat: Muma poslato Jul 05, 2017, 15:01:16 POSLE PODNE
Svi smo na početku botovi, a što sada reći za njega... :D http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=25264.msg185202#msg185202
Msm ipak skripta covek 6* godina, a cek ko bese taj DragoN? Neki skripter? Posto ga nzm, msm nisam bio u to vreme na forumu.
Vlasnik i Skripter NooBota, inače i vlasnik ovog foruma (Vodka). :D

Svi smo mi bili botovi, ali sam ja ostao bot. xD
Oduvek sam se pitao:

daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Hellou everyone, kako je vidjeti Mumu na 0 postova. :D

"Muma na 0 postova wtf?" samo stari acc. 8)

Zz, evo ja stigao na nekih 917 poruka, a u inboxu 199, haj nek mi neko posalje jos jednu poruku, da bude ravno 200. xD
Inace, sta se radi?
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..

danas svaki retard moze biti pevac...

Moze, ali bez malog tuniranja na kompu, ne moze nista. Ima retkih pevaca, poput Sinana Sakica, i ove ostale ekipe.
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..

Spaval se? Kod mene san na oci nikako nece.

Odo jebavat komsije po noci malo ako nisu svi pospali.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: SteXi.ılllı. poslato Jul 05, 2017, 23:16:42 POSLE PODNE

danas svaki retard moze biti pevac...
Pa i nije loše s obzirom šta sve izlazi, nažalost tako je, prihvatila većina ili bolje rečeno manjina ove nove vrste pjesama o skupim vozilima, oružju, novcu, kurčenju.. nije ni bitno, kad vidiš Staniju i njenu pjesmu "Sveta Marija" (valjda je Marija) onda sve skontaš, ali hejtanjem niko ne spušta nju već joj podiže popularnost i tako je samo uspješnijom čini. Kao Jala i Buba što su imali hejta od starih ljubitelja njihovog rep-a na nove pjesme kao što su La Martina, Glamur, itd gdje je puno autotune-a ali jednostavno uključili mozak i shvatili što danas prolazi, na čemu mogu da se bogate. Bitno je samo da klince i klinke napališ nekim tekstom kao što je bilo na Glamur "muti mi um slikama na instagramu" gdje je instagram pucao od citata i tjt, prolazi sigurno... :D

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :'D briÅ¡em stare SSove i naiÄ'em na ovaj... :D

Dal neko zna kako se zove plugin za global chat na forumu ono kao de se svi dopisuju
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Big Respect to: LoOdaK