â—„ Glavni razgovor #30 â–º

Započeo CADILAB, Jun 01, 2017, 21:01:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: SejnurHD poslato Jun 27, 2017, 16:46:33 POSLE PODNE
Citat: LoOdaK poslato Jun 27, 2017, 16:40:29 POSLE PODNE
Neko da preporuci neku igru,jebote sta znaci igrati sve sto moze na komp.Vise nemam sta da igram.

Rocket League? Ovaj Friday 13? Onda Payday 2? Ultimate Epic Battle Simulator? AC 3? GTA V? GTA IV? GTA IV EFLC?
DOOM? The Forest? SOMA? Please? Get Even? Resident Evil 7? Outlast?
Ae se malo useri od ovih horror igara. xD
70% tih igrica meni ne moze,naso bi ja nesto da imam jak komp al jbg.
Citat: Andrijevic poslato Jun 27, 2017, 16:48:35 POSLE PODNE
Igraj Hitman
Igrao
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Ja ne mogu ni jednu od tih igrica, nit nemam kreditnu karticu, niti mi je komp jak uopste. Zapravo ako mi bude Minecraft radio na 10fps, ja idem kod Svabe, ako se to desi. :D
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Neko da preporuci neku igru,jebote sta znaci igrati sve sto moze na komp.Vise nemam sta da igram.
Telltaleov The Walking Dead prva i druga sezona (treću su zasrali), probaj nećeš se pokajati igra ima priču boli glava. Point'n click avantura, ako je pogledaš na youtube vjerovatno ti se neće svidjeti (nije ni meni) a i bolje je da ne gledaš jer ćeš si spoilat, ali kad sam je odigro promjenio sam mišljenje. U svakom slučaju jedno predivno iskustvo i po meni jedna od najboljih igara.
Poslednja Izmena: Jun 27, 2017, 16:57:24 POSLE PODNE od Tzar

Citat: Tzar poslato Jun 27, 2017, 16:56:08 POSLE PODNE
Telltaleov The Walking Dead prva i druga sezona (treću su zasrali), probaj nećeš se pokajati igra ima priču boli glava. Point'n click avantura, ako je pogledaš na youtube vjerovatno ti se neće svidjeti (nije ni meni) a i bolje je da ne gledaš jer ćeš si spoilat, ali kad sam je odigro promjenio sam mišljenje. U svakom slučaju jedno predivno iskustvo i po meni jedna od najboljih igara.
Igrao sam prvu sezonu,drugu skino i puko mi sistem,i posle nisam ni skido,nesto mi mrsko
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Jun 27, 2017, 17:05:39 POSLE PODNE
Igrao sam prvu sezonu,drugu skino i puko mi sistem,i posle nisam ni skido,nesto mi mrsko
Hmm, onda Witcher serijal, TES serijal, Fallout serijal, Mass Effect serijal, Dragon Age serijal...
Ako voliš strategije: Europa Universalis, Stronghold Crusader, Hearts of Iron...
Poslednja Izmena: Jun 27, 2017, 17:28:46 POSLE PODNE od Tzar

pa kad su retardi :D
samo rejv i debele zene

Citat: Stifler ãƒ,, poslato Jun 27, 2017, 16:16:07 POSLE PODNE
Opaaaa otvara se Balkan Extreme,auuuuuuuu
Mmmm ce biti sekz
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Tzar poslato Jun 27, 2017, 17:24:33 POSLE PODNE
Citat: LoOdaK poslato Jun 27, 2017, 17:05:39 POSLE PODNE
Hmm, onda Witcher serijal, TES serijal, Fallout serijal, Mass Effect serijal, Dragon Age serijal...
Ako voliš strategije: Europa Universalis, Stronghold Crusader, Hearts of Iron...
Witcher,fallout,mass effect,dragon age,uopste ne volim,ono nije to moj tip igre,a strategije obozavam,stronghold igrao,moram probati Europe ako mogne na komp,Hvala

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=111560.msg739092#msg739092 date=1498579542]
Citat: Stifler ãƒ,, poslato Jun 27, 2017, 16:16:07 POSLE PODNE
Opaaaa otvara se Balkan Extreme,auuuuuuuu
Mmmm ce biti sekz

Za jedan dan skoro 700 like podrske haha