â—„ Glavni razgovor #30 â–º

Započeo CADILAB, Jun 01, 2017, 21:01:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Nmg da se setim
Urose, pogledaj onaj AC serijal imas i multiplayer, ali moras platiti, mada msm da ima ljudi koji davaju accove.
Zatim CS?
ETS 2?
Nzm ni ja sta vise.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Pozz svima
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Ja sto sam vas smarao sa dizajnom smarao sam :D Mene nema do ne znam do kad haha
Crko mi je monitor ljudi u pola projekta a drugog nemam. Spojio sam se na TV da prebacim sto mogu na stik pa na laptopu radim sad mi jos gore jer nisam navikao i nesto slicno cujemo se

Vidimo se kasperzi :D
samo rejv i debele zene

Nešto ovo neaktivno kad ja ne spamam pih, vidim neće Zmajček nove teme, o'šlo sve u k ovdje izgleda. :D

btw. dok se tema nije uradila "ko hoće nek' uradi i ubaciti ćemo", kad se uradila "jebem i vas i vaš trud, mrsko mi ubaciti". 8)

Citat: Muma poslato Jun 28, 2017, 23:28:51 POSLE PODNE
Nešto ovo neaktivno kad ja ne spamam pih, vidim neće Zmajček nove teme, o'šlo sve u k ovdje izgleda. :D

btw. dok se tema nije uradila "ko hoće nek' uradi i ubaciti ćemo", kad se uradila "jebem i vas i vaš trud, mrsko mi ubaciti". 8)

jbg... meni krivo samo zbog likova koji su se trudili da naprave temu

Nije do mene, ja se angazujem pokusavam nagovoriti vodku i bobana da se bar cuju na skajpu, meni je stvarno zao ako se ova dvojica ne dogovore, ja uzastopno par dana paralelno sa obadvojicom pisem, bukvalno sam kao pismonosa, sada ne znam jel nemaju vremena ili sta je u pitanju, u svakom slucaju do ostale administracije nije.

Cadilab, znamo da nije do tebe, to je sad jedino do njih.
Inc, zamislite da Cadilab i Kasperzi pored samp servera, otvore i CS 1.6 srw, au al bi to bilo dobro. Jos fazon kada bi  mi cs proradio.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Sta kaze Cadilab kad pocne rasprava o temi https://youtu.be/BaE-nO9Kit8?t=130
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

ćao, opet ja :D
Graphic & Web Designer