â—„ Glavni razgovor #29 â–º

Započeo SteXi.ılllı., April 15, 2017, 23:32:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 11 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Andro. poslato Maj 15, 2017, 18:33:48 POSLE PODNE
Citat: â–... â–† â–ˆUr®Osâ,,¢â–ˆ â–† â–... poslato Maj 15, 2017, 18:24:13 POSLE PODNE
Kako glupo ima vrh predloga kao seen i jos par dobrih predloga sam vidio al sve administracija nece doda sve im je glupo
Lol, ko je rekao da je glupo? nisu govorili da je glupo nego da ide na razmatranje, a to razmatranje traje 100 godina, u tome je problem, valjda ce doci novih stvari sa novom temom...

Vratio sam ipak stari nick, andro je andro.  :D
E nek si vratio ime :D
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Big Respect to: LoOdaK

z propalice no lajferske neate zivota  8)
-propo-

Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Big Respect to: LoOdaK

Citat: NapaćeniBošnjo poslato Maj 15, 2017, 21:03:25 POSLE PODNE
Moj odgovor se nalazi u opisu tvog profila.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: NapaćeniBošnjo poslato Maj 15, 2017, 21:03:25 POSLE PODNE

siÄ'e boÅ¡njo nea te ko žljeba u doba hitlera xD
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

jebo mame dobri ste dobri, a ludak nemo da se vrijedamo zna se ko te ucio nemo' da ja moram marisat xd
Poslednja Izmena: Maj 15, 2017, 21:23:22 POSLE PODNE od NapaćeniBošnjo
-propo-

Citat: NapaćeniBošnjo poslato Maj 15, 2017, 21:21:24 POSLE PODNE
jebo mame dobri ste dobri, a ludak nemo da se vrijedamo zna se ko te ucio nemo' da ja moram marisat xd

ti zaboravio kako buraz marise xD
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Citat: King2 poslato Maj 15, 2017, 21:30:51 POSLE PODNE

ti zaboravio kako buraz marise xD
to meni brat uvjek kae xd
-propo-

Alo momci,tisina,zna se ko je tata ovde  8)
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Zna se ko ga je ucio, zato i nema pojma. poyy @NapaćeniBošnjo @LoOdaK

Za 20-30 dana prezentacije sa Amethysta dolaze pa da se i ja pokažem kao maper i skripter. ;D

Citat: Muma poslato Maj 15, 2017, 22:41:52 POSLE PODNE
Za 20-30 dana prezentacije sa Amethysta dolaze pa da se i ja pokažem kao maper i skripter. ;D
Samo rokaj. ;D