â—„ Glavni razgovor #29 â–º

Započeo SteXi.ılllı., April 15, 2017, 23:32:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: King2 poslato Maj 15, 2017, 16:16:54 POSLE PODNE
Citat: LoOdaK poslato Maj 15, 2017, 16:15:51 POSLE PODNE
Inace?

A vi kako te??   :D  :D

Kod mene je mrtvara.  8)

Mrtvana br 2,nidgdje zive duse u kuci ja sam smoren...
Ma kod mene ima zive duse,nego,danas u sk igrali kose jedno 3h,noge otpadaju,nesto i dan jeben,tmuran
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Ako si sam u kuci, znas sta ti je raditi.. xD :D @King2

Citat: imperatoRâ,,¢ poslato Maj 15, 2017, 16:22:16 POSLE PODNE
Ako si sam u kuci, znas sta ti je raditi.. :D @King2
Pa normaaala,jesti ajvar,sad uhvatis priliku kad nikog nema i spucaš 2 tegle
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Maj 15, 2017, 16:23:21 POSLE PODNE
Citat: imperatoRâ,,¢ poslato Maj 15, 2017, 16:22:16 POSLE PODNE
Ako si sam u kuci, znas sta ti je raditi.. :D @King2
Pa normaaala,jesti ajvar,sad uhvatis priliku kad nikog nema i spucaš 2 tegle

Logicno hehhe
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Citat: MegatroNâ,,¢ poslato Maj 15, 2017, 15:24:08 POSLE PODNE
Moze savet jedan :D
Sta mi je lakse da koristim i "efikasnije" sto se tice baze podataka (MySQL) odnosno da li da koristim proceduralni ili objektno orijentisani stil?

Ovo je 2017-a, OOP uvek trebas koristiti.

Citat: Cadilab poslato Maj 15, 2017, 16:33:28 POSLE PODNE
Citat: MegatroNâ,,¢ poslato Maj 15, 2017, 15:24:08 POSLE PODNE
Moze savet jedan :D
Sta mi je lakse da koristim i "efikasnije" sto se tice baze podataka (MySQL) odnosno da li da koristim proceduralni ili objektno orijentisani stil?

Ovo je 2017-a, OOP uvek trebas koristiti.
Moze jedno pitanje?

Jesu teske te baze podataka SQL?

Kod mene je tek Road to 1k
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Big Respect to: LoOdaK

Kako glupo ima vrh predloga kao seen i jos par dobrih predloga sam vidio al sve administracija nece doda sve im je glupo
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Big Respect to: LoOdaK

Citat: â–... â–† â–ˆUr®Osâ,,¢â–ˆ â–† â–... poslato Maj 15, 2017, 18:24:13 POSLE PODNE
Kako glupo ima vrh predloga kao seen i jos par dobrih predloga sam vidio al sve administracija nece doda sve im je glupo
Lol, ko je rekao da je glupo? nisu govorili da je glupo nego da ide na razmatranje, a to razmatranje traje 100 godina, u tome je problem, valjda ce doci novih stvari sa novom temom...

Vratio sam ipak stari nick, andro je andro.  :D

Zop svima. Sta ima?

Ja evo odo malo fiziku ucit,sutra kontrolni,nista ne znam,nisam siguran kako cu proci xD xD

poklanjam volan za igrice, ako je neko zainteresovan neka se javi https://www.facebook.com/cosovic2  :P :P Samo iz Srbije