â—„ Glavni razgovor #29 â–º

Započeo SteXi.ılllı., April 15, 2017, 23:32:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: LoOdaK poslato April 16, 2017, 15:21:55 POSLE PODNE
Ljudi napustam balkan samp,samp uopsteno pozz za sve ljude sa kojim sam se druzio,zezo, dole su u respectima, to bi bilo to zz
Sretno buraz! :)

Citat: LoOdaK poslato April 16, 2017, 15:21:55 POSLE PODNE
Ljudi napustam balkan samp,samp uopsteno pozz za sve ljude sa kojim sam se druzio,zezo, dole su u respectima, to bi bilo to zz

Sretno u RL :)
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Hvala svima koji su lockali teme dok sam bio odsutan u Gamemode skripte!  ;)
samo rejv i debele zene

Citat: ANDRIJEVIC poslato April 16, 2017, 19:16:55 POSLE PODNE
Hvala svima koji su lockali teme dok sam bio odsutan u Gamemode skripte!  ;)

evo i njega xD
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

samo jos @Dᴇᴘᴀʏâ,,¢ cekamo da se vrati :)

GAME OVER

E sad onako opusteno da vam kazem da sam vas sjebo,hahaha necu ja NIDJE :D  8)   8)

Imal koga na plugdj??
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato April 16, 2017, 19:54:59 POSLE PODNE
E sad onako opusteno da vam kazem da sam vas sjebo,hahaha necu ja NIDJE :D  8)   8)

Imal koga na plugdj??
HAHAHAHAH

Vratio se babo :P ulazite ba https://plug.dj/balkan-samp-zajebancija :D  (@Amain @Muma @King2 @ANDRIJEVIC  i ko jos oce neka udje, tu smo ludak i ja)
Poslednja Izmena: April 16, 2017, 20:05:54 POSLE PODNE od anDroâ„¢

GAME OVER

https://plug.dj/balkan-samp-zajebancija upadajte nemoj te da ja primjenujem ajvar xD

GAME OVER