â—„ Glavni razgovor #29 â–º

Započeo SteXi.ılllı., April 15, 2017, 23:32:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Ae na jutarnju zaebanciju ako mozete doci :D @LoOdaK @Muma @Amain https://plug.dj/balkan-samp-zajebancija/
Poslednja Izmena: April 16, 2017, 10:05:27 PRE PODNE od anDroâ„¢

Citat: anDroâ,,¢ poslato April 16, 2017, 10:02:39 PRE PODNE
Ae na jutarnju zaebanciju ako mozete doci :D @LoOdaK @Muma @Amain https://plug.dj/balkan-samp-zajebancija/
Rado ali idem na neki put nisam kuci cijeli dan,uzivajte bez mene
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Sta se radi momci
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Big Respect to: LoOdaK

Vaistinu voskrese!
Srecan praznik svima koji slave!

Citat: Cadilab poslato April 16, 2017, 10:43:06 PRE PODNE
Vaistinu voskrese!
Srecan praznik svima koji slave!
Takodje
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Big Respect to: LoOdaK

trebam hitno vase misljenje CentOS7 ili Debian 8,5 ili Ubuntu...
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

samp svrha,posto se slabo razumem u Linux sisteme pa da vidim koji je najbolji :)
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Nesto mi se samp zaigrao opet al evo kad pogledam opet ove servere popularne izgubim volju totalno

Citat: King2 poslato April 16, 2017, 11:00:31 PRE PODNE
samp svrha,posto se slabo razumem u Linux sisteme pa da vidim koji je najbolji :)

Debian i Ubuntu su ti slični jer koriste isti format paketa, komande slične itd.

Ja bih isao sa Debianom jer su im paketi stabilniji u odnosu na Ubuntu

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."