NFS*ProStreets

Započeo Demir_Stonnes, Jul 20, 2010, 11:43:29 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Juce na NFS*ProStreet je dosao Global restart dosao je novi MOD.......Svi su poceli sa lvl 1 i sa 50k......

Sve su kuce na prodaju...na svaki korak sve kuce su sada stavljenje i mogu se kupit takodje i bizevi...

Vas NFS*ProStreet Dizajn,Scripter&Admin team.....

forum:www.prostreet-samp.ucoz.com
ip: 78.46.63.204:7780

Svi koji misle da od NFS-a Nema nista i oni koji misle da smo mi propast

http://slike.hr/slike/samp089_0f74e.png.htm

Ali jbg kod nas sve vise i vise :D

http://slike.hr/slike/samp090_71223.png.html

Vidimo se na serveru
Poslednja Izmena: Jul 20, 2010, 16:20:58 POSLE PODNE od Hummer^

Real-Life informacije

Ime : Vedad
Prezime : Fetahovic
Nadimak : Dedica
Zanimanje : Zigolo
Pol : Musko
Godine : 17

BS i ostale informacije

Rank :
Profil : Click Skype : Vedad_Phantoom CH-RP : ex Head Admin CH-FPS : ex Head Admin CH status : Legenda

nema od njih nista nit ce ikad imat ista hahha propali su ko demir a demir owner servera mozete mislit sta je to ukratko demir je tony stonnes...
P.S.Imaju mod od crostreets servera neznaju svoj napraviti a na serveru botovi tamo iz demirovog svinjca tamo negdje pa nekontaju da to nije on radio nego renato ZG al ok bot jednom bot zauvjek stacete ljudi ja sam mim se mislio smilovat i dat im svakom po 50 lipa za zvaku al nedam ni toliko :S kad kradu i lazu da su to oni radili nek i dalje to rade

hahahha warning = demir
CitatLose,Lose,Lose,Lose Prelose 0/10 nema nista tu to je 1 sek rada..... za nas profesionalce i dobre scritpere ....

ja sam najaci scripter na balkan a mozda i u svijet to je za mene stotinka....

LJUBOMORNE DUSE MOGU DA MI GA PUSE JEL VAM JASNO....................KDA NEMOZETE JEDAN DOBAR SERVER NAPRAVIT I SNACI ......BOTOVI JA VMA KAZEM SVI KOJI SU LJUBOMORNI NA NFS MOGU DA MI GA POPUSE I MENI I CJELOM SERVERU

Hah De pustite ih imaju igraca vama krivo jelda?Skillz bojis se da tvoj NG Nece imat tolko?Tvoj NG Ce bit gori od ovog vjeruj mi :P

mrer imo bi i ja igraca da imam mod od cro streets servera a ti malo djetesce nemoj da te opet rasplacem idi jedi griza malonja balavi ko tebi uopće da na kompbujet i jel nisi reko da ides?sa Balkan sampa ??a ti branis demira a?ma znam isti ste djeca :S oce NG ce imat dvoduplo vise sa SVOJIM modom

hahahha warning = demir
CitatLose,Lose,Lose,Lose Prelose 0/10 nema nista tu to je 1 sek rada..... za nas profesionalce i dobre scritpere ....

Hah Da Da vidim ja po tvom ponasanju da ti imas 19 godina...ti si isto neki balavac..ja branim demira jer mu je uspjesan server...ako je nekima krivo nek mu puse

Hvala mrer na podrsci.......

Real-Life informacije

Ime : Vedad
Prezime : Fetahovic
Nadimak : Dedica
Zanimanje : Zigolo
Pol : Musko
Godine : 17

BS i ostale informacije

Rank :
Profil : Click Skype : Vedad_Phantoom CH-RP : ex Head Admin CH-FPS : ex Head Admin CH status : Legenda

a sta da pusim P.S.Odi na moj profil pise ti dob :S

hahahha warning = demir

Ovo je hebena KRAĐA skripte ne znam tko vam je dao ili ste ukrali ali KRAĐA CroStreets RolePlay skripte... SVE JE ISTO SAMO STO NE PISE CroStreets nego ProStreets a i po imenu vidite da je slicno... molim da se nesto poduzme jer ovako vise neide! JA CU PODUZIMAT MJERE A KAD JA PODUZMEM ONDA CE BITI SVASTA!

Edit: Mrer ti se hebeno ulizujes...balavac mali...uvijek si bio takav takav ces i ostat...decko svaki server koji si napravio ti je propao...a i po ovom forumu pisu svasta po tebi...to daje do znanja kakav si i koliko te ljudi postuju

A ti koji krades moju skriptu...e samo da administratori ovo vide...ako ne poduzmu oni Renato ce poduzet a ako nece on a vjerujem da oce onda cu ja poduzet!
Djubrad pokvarena!
Poslednja Izmena: Jul 21, 2010, 03:20:24 PRE PODNE od CroStreets | Victor Mendez

E decko ja se nesjecam da ste vi imali vaki GM vi ste imali LA:RP i jos neki nezz tocno...tako da nediras demira...ti ces njemu zabranit da krade modove al zapravo nije!Tvoj server je 0 za NFS ProStreet...oni imaju po 32 igraca SVAKI DAN!A tvoj usljivi crostreets ima 19,21

ma mrer pusti ih kada im dodjem tamo imam mamicu da im pojebem usranu...balavci su i to mrer bre........

a ti victor po tom pitanju meni je ryder ukrao scriptu...a to sto kazes da sam ja ukrao vasu to nije istina nisam znao koju da editujem pa sam pitao ownera CroStreet dao mi je i znam to je misekov mod editovan video sam baze sve su premestene a na stare baze su ostali auti :D

ae oni malo ljubomorni jelda?demiru krenilo pa oni on krade modove itd...

Citat: CroStreets | Victor Mendez poslato Jul 21, 2010, 03:11:59 PRE PODNE
Ovo je hebena KRAĐA skripte ne znam tko vam je dao ili ste ukrali ali KRAĐA CroStreets RolePlay skripte... SVE JE ISTO SAMO STO NE PISE CroStreets nego ProStreets a i po imenu vidite da je slicno... molim da se nesto poduzme jer ovako vise neide! JA CU PODUZIMAT MJERE A KAD JA PODUZMEM ONDA CE BITI SVASTA!

Edit: Mrer ti se hebeno ulizujes...balavac mali...uvijek si bio takav takav ces i ostat...decko svaki server koji si napravio ti je propao...a i po ovom forumu pisu svasta po tebi...to daje do znanja kakav si i koliko te ljudi postuju

A ti koji krades moju skriptu...e samo da administratori ovo vide...ako ne poduzmu oni Renato ce poduzet a ako nece on a vjerujem da oce onda cu ja poduzet!
Djubrad pokvarena!

ma sta se zamaras djecom ajde jebe ti se za scriptu ionako ce im neko hackovat server ja znam i tko jučer sam na msn dobio da bolje idem sa tog servera da ce bit hackovan a ja vec odkad oso tako da nebrini se to su djecurlija koja nemaju ni za kiflu :S pa se preseravaju kad im neko dode pred kucu vidjet cemo oce se preseravta da imam nekih 20 godina oso bi ovom demiru a ovom balavcu njega ce zivot unistit naucio je gubiti(mrer)

hahahha warning = demir

KAO 1.

Nisam ja kao ti balavac da se svadjam nemam toliko vremena.

KAO 2.

Nebih se usrao kad bih dosao pred kucu nego kako bi dosao modar bi otisao...jer bi te izbio i to sto sam stariji......

KAO 3.

DOSTA VISE NECEMO SE SVADJAT NA STRANICU SAMPA NEGO CES MI LJEPO KAZAT DJE ZIVIS PA CEMO VIDJET...