NFS*ProStreets

Započeo Demir_Stonnes, Jul 20, 2010, 11:43:29 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: CroStreets | Victor Mendez poslato Jul 21, 2010, 03:11:59 PRE PODNE
Ovo je hebena KRAĐA skripte ne znam tko vam je dao ili ste ukrali ali KRAĐA CroStreets RolePlay skripte... SVE JE ISTO SAMO STO NE PISE CroStreets nego ProStreets a i po imenu vidite da je slicno... molim da se nesto poduzme jer ovako vise neide! JA CU PODUZIMAT MJERE A KAD JA PODUZMEM ONDA CE BITI SVASTA!

Edit: Mrer ti se hebeno ulizujes...balavac mali...uvijek si bio takav takav ces i ostat...decko svaki server koji si napravio ti je propao...a i po ovom forumu pisu svasta po tebi...to daje do znanja kakav si i koliko te ljudi postuju

A ti koji krades moju skriptu...e samo da administratori ovo vide...ako ne poduzmu oni Renato ce poduzet a ako nece on a vjerujem da oce onda cu ja poduzet!
Djubrad pokvarena!

ok, ovako cemo, dokazi da je to tvoja skripta i da je ona na tom server, a onda je dalje sve na meni! Vazi?

Demir ban na 10 dana, razlog: psovanje

Mrer ba na 100 dana. da dobro pise, 100 dana, razlog: bas mi ga je fora banati!

ZicMortal

Skripta jest ukradena... Jos k tome Mateo_Zg je dolazio na moj server (edimax) i reklamirao, a kad je shvatio da nemoze poco je psovat boga tamo il Å¡ta već. Po meni je to sramotno od jednog Head admina, imam dokaze... al nezelim ih iznosit u 'javnost' da nebi izbilo do joÅ¡ veće svaÄ'e, takoÄ'er netko mi je nedavno upao u RCON (prije dva dana, pobanao mi je sve igrace) smatram da je netko od njih.

I pitanje za administratora, Jel im smijem floodat? xD
Poslednja Izmena: Jul 21, 2010, 13:17:09 POSLE PODNE od ZicMortal

Johnny

Upravo tako mislim da bi trebalo zakljucati temu jer nebi trebalo da se svadjate  ;)

Za skriptu dovoljno je videti kako se mod zove na NFS Pozdrav Johnny  :)
Poslednja Izmena: Jul 21, 2010, 13:08:22 POSLE PODNE od Johnny

Udi na moj i udi na njihov... isto je sve...i nema vise LA:RP moda to je odavno maknut taj mod...i ti administratore poslusaj sta drugi govore a ne ova dva balavca kao sto su Mrer i ovaj Demir jer svi mi se zale po forumu da je skripta ista kao nasa...udes i stvoris se u hotelu na istom mjestu kao i nasem izades van bullet i motori za rent OPET isto kao nas... samo sto pise ProStreets a ne CroStreets tako da molim da se nesto poduzme..hvala!

a jesil ti owner majke ti ajd cuti

Real-Life informacije

Ime : Vedad
Prezime : Fetahovic
Nadimak : Dedica
Zanimanje : Zigolo
Pol : Musko
Godine : 17

BS i ostale informacije

Rank :
Profil : Click Skype : Vedad_Phantoom CH-RP : ex Head Admin CH-FPS : ex Head Admin CH status : Legenda

ZicMortal

Citat: Hummer^ poslato Jul 21, 2010, 17:06:46 POSLE PODNE
a jesil ti owner majke ti ajd cuti

A jesil ti netko ko zna Å¡ta je kraÄ'a moda? Nisi.
Jesil ti neko ko ima malo mozga? Nisi.

a jesil ti onaj koji ima propali server haha sa mali igraca??? aha jesi.

Real-Life informacije

Ime : Vedad
Prezime : Fetahovic
Nadimak : Dedica
Zanimanje : Zigolo
Pol : Musko
Godine : 17

BS i ostale informacije

Rank :
Profil : Click Skype : Vedad_Phantoom CH-RP : ex Head Admin CH-FPS : ex Head Admin CH status : Legenda

a jeste vi svi djeca jeste cast iznimkama :S

hahahha warning = demir
CitatLose,Lose,Lose,Lose Prelose 0/10 nema nista tu to je 1 sek rada..... za nas profesionalce i dobre scritpere ....

ja sam najaci scripter na balkan a mozda i u svijet to je za mene stotinka....

ZicMortal

Citat: Hummer^ poslato Jul 21, 2010, 17:35:37 POSLE PODNE
a jesil ti onaj koji ima propali server haha sa mali igraca??? aha jesi.

Haha decko nisam. I sad si se krivom covjeku zamjerio. Pazi sta sam reko.

Johnny

Zakljucaj temu ovo nikuda ne vodi , ukraden je mod skirpta sve govori vidis da na NFS serveru pise CS RolePlau CroStreet RolePlay malo upotrebite mozak LOCK!

Ma gle...sve je to oke...nego tu mi se bahati neki klinac, kao skripter i pol...a Renato se ubio 2 godine radio ovo...i jednom napravio pa nije bilo dobro pa opet radio...pa opet su srali da ne valja...pa jos jedan MOD i sad da mi dode netko i uzme E NECE TAKO!

Slikajte mi sve slicnosti i posaljite mi na pm, ukoliko nakupite dovoljno dokaza i uvjerite me da su ukrali mod od vas uklonit cu ih sa ovog foruma, i njihov server i njihove korisnike! Dotad dosta spamanja, lockam temu!