â—„ Glavni razgovor #27 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Maj 26, 2016, 01:55:40 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 43 gostiju pregledaju ovu temu.

Haha jest njih birga sto ces ih oznacavat xD

@SteXi.ılllı. cuj pa za ovih dana sto sam bio banovan mogo sam 1000 postova nabit, boli me kita.

Citat: Natrijum Cijanid poslato Novembar 22, 2016, 19:17:51 POSLE PODNE
@SteXi.ılllı. cuj pa za ovih dana sto sam bio banovan mogo sam 1000 postova nabit, boli me kita.
Ajde upristoji se malo

Ne želim, kakve fajde sto imam 300 postova kad nemam 300 postova, nemojte me nervirat i vratite mi postove, napravit' cu belaj

Citat: Natrijum Cijanid poslato Novembar 22, 2016, 19:24:55 POSLE PODNE
Ne želim, kakve fajde sto imam 300 postova kad nemam 300 postova, nemojte me nervirat i vratite mi postove, napravit' cu belaj
Ko si ti ovde da naredjujes bilo kome? Zadnji put ti kazem da oladis ban nisi dobio bez razloga sigurno

Ne branim ja @SteXi.ılllı.-a nego jest njega i cijeli staff briga za vama ko ste vi xD, i ako grijesite i glupirate se logicno da ide BAN za to

Citat: ʀᴏá´,,ᴋʏâ,,¢ poslato Novembar 22, 2016, 20:21:17 POSLE PODNE
Ne branim ja @SteXi.ılllı.-a nego jest njega i cijeli staff briga za vama ko ste vi xD, i ako grijesite i glupirate se logicno da ide BAN za to
Upravo tako, tebe ako nije briga mene je još manje veruj mi

De se ti kako ulizuj mamu ti jebem

A tebi @SteXi.ılllı. lima balavac meni naš'o nešto pričat, vjeruj mi ovo nece na dobro izac, ne znate ko sam ja.

Sas ti ban odletit jarane, i sto bi se ja ulzivo nekome sta ja imam od njih

Citat: Natrijum Cijanid poslato Novembar 22, 2016, 20:24:36 POSLE PODNE
De se ti kako ulizuj mamu ti jebem

A tebi @SteXi.ılllı. lima balavac meni naš'o nešto pričat, vjeruj mi ovo nece na dobro izac, ne znate ko sam ja.
Jedini balavac ovde si ti druže moj, ako te tako mogu nazvati pošto se ponašaš kao da imaš 8 godina
A sad raspali sa foruma

Ne znam sto se i dalje glupiras i ona se zalis sto dobijes ban i prestani o ovomo da ne spamamo !!!

Citat: ʀᴏá´,,ᴋʏâ,,¢ poslato Novembar 22, 2016, 20:27:42 POSLE PODNE
Ne znam sto se i dalje glupiras i ona se zalis sto dobijes ban i prestani o ovomo da ne spamamo !!!
Banovani su retardi :D

Tako treba :D, daj sad nesto normalno, sta ima kod vas kako zena, djeca ?