â—„ Glavni razgovor #27 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Maj 26, 2016, 01:55:40 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 33 gostiju pregledaju ovu temu.

Djeste momci, sta se radi, sta mislite koji mod najbolji za srw po vama :D

Ukoliko imas znanja mislim da je svejedno sta ces uzeti.

Ako ima neko neki tutorial kako se pise text po zidovima u texture studiu neka mi posalje na pm.
Drugar mi uci mapati i nikako da nadje a ja mu ne mogu pomoci kad ni sam ne mapam :D

Lako je, ja nisam mapper al ide ti ovako od prilike nesto, stavise neki objekat (najbolje da bude neki bilbord il nesto, neka kao zid tanki il nesto) i ode u texture studio i ide kada dodje do njega ide /sel i njega da selektuje zavisi kojeg je po redu napravio i ide /text i onda tu sve podesava :D

Citat: Cadilab poslato Novembar 14, 2016, 01:43:45 PRE PODNE
Ako ima neko neki tutorial kako se pise text po zidovima u texture studiu neka mi posalje na pm.
Drugar mi uci mapati i nikako da nadje a ja mu ne mogu pomoci kad ni sam ne mapam :D
Imas cmd /cobject 19482 za mali text i onda samo ukuca /text i sve postavi kako oce i moze onda /editobject
• G A M E M O D E •
• F I L T E R S C R I P T •
• T U T O R I A L •

Citat
You are what you believe yoursefl to be.

Jel ima negdje neki video tutorial za to, treba i meni pomoc kako postaviti tekst na zid u texture studio

Pozdrav, mozete li upozoriti ili banovat ovog lika? kancer teski http://balkan-samp.com/forum/index.php?action=profile;u=16659

bilo je lijepo dok je trajalo.

Molim administraciju ovog foruma da banuju @Donn ako treba razlog poslat cu na pm
• G A M E M O D E •
• F I L T E R S C R I P T •
• T U T O R I A L •

Citat
You are what you believe yoursefl to be.