â—„ Glavni razgovor #27 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Maj 26, 2016, 01:55:40 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 19 gostiju pregledaju ovu temu.

Evo brata evo krvi moje
Poslednja Izmena: Jul 22, 2016, 04:38:12 PRE PODNE od Vodka Play

Mislim da je ova dobila pobjedu ako nisam pogrijesio  :D  :D

https://www.youtube.com/watch?v=rxEziRRUHNo
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Povraca mi se kad ga vidim jbt xD

Hahah ja ga i ne vidim  :D
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Jul 22, 2016, 00:58:20 PRE PODNE
Mislim da je ova dobila pobjedu ako nisam pogrijesio  :D  :D

https://www.youtube.com/watch?v=rxEziRRUHNo
ovu 2icu iza njega sramota i za njih i njega

Je li neko imao problem da nije mogao skidati stvari sa mediafire, i zna li neko do cega moze biti problem i kako se moze fix.. ?

Pa sta se desi kad probas skinut, jel izbaci nesto ?

Citat: LoOdaK poslato Jul 23, 2016, 23:09:59 POSLE PODNE
Pa sta se desi kad probas skinut, jel izbaci nesto ?

Nista, samo ponovo otvori stranicu..

Kako mislis ponovo otvori stranicu? Otvori tu stranicu istu sa mediafire ili nesto deseto??

Citat: LoOdaK poslato Jul 24, 2016, 00:07:21 PRE PODNE
Kako mislis ponovo otvori stranicu? Otvori tu stranicu istu sa mediafire ili nesto deseto??
Isto otvori, uvijek tako...

Citat: [IG] Muma poslato Jul 24, 2016, 06:42:51 PRE PODNE
Citat: LoOdaK poslato Jul 24, 2016, 00:07:21 PRE PODNE
Isto otvori, uvijek tako...
Mumo ispalo

Zdravo svima, tek sam sada video ovu temu, imam jedan problem i ne znam da li je za ovde ali pise da je offtopic, nadam se da jeste. Moj problem je u tome sto su mi za 2 meseca pregorela dva laptopa, za prvi sam ja kriv jer sam ga otvarao i cistio i zapalio sam ga fenom  :'( a ovaj drugi ne, bio sam na fb i samo je nesto puklo i ugasio se, kad pokusam da ga upalim pocne ventilator da se vrti na 3,4 sekunde i ugasi se, zna li neko u cemu je problem, mozda je neko imao isti problem, imam kuler za laptop, ne kapiram, unapred hvala.
==MOJE FS==
RandomMessage

Citat: Stankovic#77 poslato Jul 24, 2016, 16:06:42 POSLE PODNE
Zdravo svima, tek sam sada video ovu temu, imam jedan problem i ne znam da li je za ovde ali pise da je offtopic, nadam se da jeste. Moj problem je u tome sto su mi za 2 meseca pregorela dva laptopa, za prvi sam ja kriv jer sam ga otvarao i cistio i zapalio sam ga fenom  :'( a ovaj drugi ne, bio sam na fb i samo je nesto puklo i ugasio se, kad pokusam da ga upalim pocne ventilator da se vrti na 3,4 sekunde i ugasi se, zna li neko u cemu je problem, mozda je neko imao isti problem, imam kuler za laptop, ne kapiram, unapred hvala.
Stavi u offtopic.. vise ljudi ce se odazvati kad vide novu temu

Citat: Stankovic#77 poslato Jul 24, 2016, 16:06:42 POSLE PODNE
Hmm probaj promijenut pastu od proc. i ocistihladnjak najbolje kompresorom propusi

Jel ima neki hosting da oće bit sponzor ?
Smoke Weed Every Day
HNK Hajduk Split
SAMO DIÅ PET SAMO FORCA SAMO HAJDUK SAMO TORCA