â—„ Glavni razgovor #27 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Maj 26, 2016, 01:55:40 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 28 gostiju pregledaju ovu temu.

Propao i PitBull ko prati CS. Objavljen im mod 😀

Citat: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–... poslato Jul 18, 2016, 23:15:56 POSLE PODNE
Stigoh ja do 400 zakljucanih stranica u mom PDF-u Razgovor u vezi PAWN - skriptanja sta mislite jos koliko ce mi vremena trebati da sve zavrsim ? :D
Malo hahaha, ja dok sam izbrisao 18 stranica onih gluposti tipa "Trazim..", "Pomoc.." u PDFu Gamemode Skripte trebalo mi 3h :'D

Citat: [VG] Tosic ãƒ,, poslato Jul 18, 2016, 23:29:02 POSLE PODNE
Propao i PitBull ko prati CS. Objavljen im mod 😀
Kakav mod xD

Ono kad te jedna zagrada kosta 1h jer jbni Dimi otvara i zatvara sve u istoj liniji... http://prntscr.com/bulhq5

Svako ima svoj nacin skriptanja, zavisi ako je ovo radio u sublime onda je logicno da ce tako ispasti, kad otvoris zagradu po defaultu ih tako postavi

Ma ajd' nmvz, neka radi kako hoce. Samo kazem da mi je otislo 1 sat zbog 1 zagrade... A mogao sam uraditi/izbaciti jos mnogo stvari sto imam u planu :D

Citat: [IG] Muma poslato Jul 19, 2016, 08:47:51 PRE PODNE
Ma ajd' nmvz, neka radi kako hoce. Samo kazem da mi je otislo 1 sat zbog 1 zagrade... A mogao sam uraditi/izbaciti jos mnogo stvari sto imam u planu :D
Kako napredujes?

Citat: [VG] Tosic ãƒ,, poslato Jul 19, 2016, 09:04:24 PRE PODNE
Kako napredujes?
Odlicno, da nisam mis danas razbio do sada bi izbacio gotov sve... :D

LJudi imam prblm kad hocu pokrenut samp crashuje mi uvijek ali nekad idedm connect nego kad pokrecem SAMP

Ajde ako neko moze da mi posalje fonts.txd defaultni za gta.

OMG, raj ili kako mi Bosanci kazemo dzenet :D

Sta je ovo 'bem ti hahahahahahahahahahah

Droga sine, droga..

Progress doesn't come from early risers — progress is made by lazy men looking for easier ways to do things. - Robert A. Heinlein