| 10 godina SA:MP-a! |

Započeo m1lfman, Maj 05, 2016, 22:43:16 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ja sam SAMP prvi put kod mog kuma zaigrao :D
To je bilo 2009/2010 to se secam kad mi je pokazivao jedan server
Edimax se zvao bio je tamo Admin i tako to

Koliko ste updateovali temu..
samp sad ima 11,5 godina.

Dosta me vraca u nazad, pa cak i do 2010. godine. Tada je se znalo vreme sampa. A ne kao danas, DDoS napadi svuda, deca se ne znaju kontrolisati. Sto kaze RilleX samo jedan dan u nazad :)
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

da i nije bilo TDa niti nekih sranja i igralo se svaki dan, ja se sjecam 2007 godine, ulazio sam svake sekunde, nisam se mogo odvajat od servera, i niko nije prico kakave imas rand poruke ovo ono, jel ih nije ni bilo, a sad ak nemas jebene tde niko nece igrat, jebes to..
CroHerze Skripter

Citat: Savana poslato Januar 07, 2018, 12:58:33 POSLE PODNE
da i nije bilo TDa niti nekih sranja i igralo se svaki dan, ja se sjecam 2007 godine, ulazio sam svake sekunde, nisam se mogo odvajat od servera, i niko nije prico kakave imas rand poruke ovo ono, jel ih nije ni bilo, a sad ak nemas jebene tde niko nece igrat, jebes to..

Zasto upaliti vatru malim prakticnim upaljacem kad mos drvo od drvo ???

Citat: Savana poslato Januar 07, 2018, 12:58:33 POSLE PODNE
Šta vi imate protiv TDova ja ne razumijem, ako ih ne znaš napraviti to je tvoj problem, razumijem da volite "stari stil" igre ali kao što Slavić kaže to više nije stari nego zaostali stil... stiže 0.3.8 u kojem možeš svoje objekte praviti oni bi još uvijek ostali na sistemima iz 2010 kao i mapama... aplauz

btw. vratite se i na dini koji je star kao samp, šta će vam mysql cc

Citat: Muma187_ poslato Januar 07, 2018, 13:29:51 POSLE PODNE
Šta vi imate protiv TDova ja ne razumijem, ako ih ne znaš napraviti to je tvoj problem, razumijem da volite "stari stil" igre ali kao što Slavić kaže to više nije stari nego zaostali stil... stiže 0.3.8 u kojem možeš svoje objekte praviti oni bi još uvijek ostali na sistemima iz 2010 kao i mapama... aplauz

btw. vratite se i na dini koji je star kao samp, šta će vam mysql cc
@Muma187_  Neda Muma na tdove HAHHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHHAHAHA
-propo-

Citat: NapaćeniBošnjo poslato Januar 07, 2018, 13:34:29 POSLE PODNE
@Muma187_  Neda Muma na tdove HAHHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHHAHAHA
Kao što komplexash kaže hoće jednu šamarčinu hahahahaha

Moj prvi server je bio croherze ,secam se da sam trcao po putu i da su me zatvorili za nonrp ,a ja nisam znao ni da trcim kako treba ,a ne zasto su me zatvorili :D

Ja prvi put zaigrao na balkan underground 2012 fora bio krug cistaca 90$ a ja skupim 100k tako :D

credits: Xunder, Ino420, Muma

Citat: Pottus;3903994SetPlayerPos("dreni1998", 666.666, 666.666, 666.666, 666.666);    ///// GO IN HELL MOTHERFUCKER

https://i.imgur.com/XHLx9oj.gif
https://i.ibb.co/ZJqQKWT/NXRX.gif

Stara tema no jbg.
Prvi put sam poceo 2008, na jednom serveru od thea, tu je bio i @Prekrasan, i mene smori onda,  i do 2010,  lb projekat , ja onda ajde da se vratim i tražim po netu taj projekat,  drug u rl nije znao za lb no igrao na rp. I ja nadjem posle 2 h trazenja. Ulazim na forum hehe i 56 je bilo na open srva, i ja dobijem pla bgfa , i patio se i patio, ahahahah.

Sećam se kao da je juče bilo.. Pre dve godine sam počeo da igram samp. Prvo sam sa drugom na balkan school igrao. Onda sam presao na američki teamshrimp.. Nigde nije bilo pozicionera, uzivao sam u igranju.. Sad, na svakom koraku pozicioneri.. JoÅ¡ kad si vlasnik servera... To je prava noćna mora. A joÅ¡ kidovi od 10-11 godina kad nećeÅ¡ da im daÅ¡, hejtuju ti server svuda i joÅ¡ vreÄ'aju, a nikako da ukapiraju da razgovaraju sa starijim od sebe..

Voleo bih, jednog dana, da bude kao nekada.. Da svi uživamo u igranju sampa, da se zabavimo.. A ne sad svako traži poziciju..

Ja sam počeo igrati u ljeto 2010 godine, sjajno iskustvo zabava i odrastenje godinama :)

Počeo sam igrati 2008, igra koja ne može dosaditi koliko god vremena prošlo uz dobru ekipu je vrh. :D