| 10 godina SA:MP-a! |

Započeo m1lfman, Maj 05, 2016, 22:43:16 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Secam se te 2011 kao da je juce bilo.

- Doso meni burazer i ja imao neku kantu od kompa smorili se zivi i on kaze ae igramo SA-MP ja nisam znao sta je to. On skine i udje na neki RolePlay server, nzm tacno ime. Ja se tu zaludeo kao majmun i tako evo 2017 godina igram ponekad kad se skupi ekipa.

Balkan Extreme najjaci server na Balkanu !
samo rejv i debele zene

Ja se ne sjecam tacno kad sam poceo iskreno ali fakat davno, ganjao sam razne americke servere po internet klubu a na ovim poceo na FactionGame da igram

prvi server 2k11 poigran ušo u samp razbijo automate ...
-propo-

Prvi srw je bio OS i to je bio mod ja msm v1.2 ili tako nesto,mozda se varam,mzd je i novije bilo

Udjemo ja i rodjak na srw botovi znaci nema drzava takve,i krenemo mi malo onako udjemo u rent,jbt ja bioo fasciniran eeeee lice moze se iznajmiti vozilo,jbt to meni bilo ne zamislivo,al prc ja tu stanem,tj. nisam igro ni 2h mozda i nisam ulazio dosta vremena,skola ovo ono,kad sam ponovo usao,nisam silazio sa kompa,to vrijeme je bilo najjace tamo v2.1 i ostala sranja,pucanja,rokanja,jail-a svega bilo,to nikad necu zaboravit,ludnica ziva,rodjak bio lider JBY i LFS,e tu sine je bilo najvece karanje,bili smo jedna od jacih org na srw

Et tako je moj samp poceo al sam prekinuo tamo negdje 2015 mzd rane 16,ugl. sad samo skriptam malo,ucim programiranje i tako neke budalijestine
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Ja sam samp poceo igrat 2015 i bas je bilo dobro sprdnja sa dugovima al od 2016 mi sve sranje na svaki srw samo dmeri i pozicioneri slabo moze da se nadje pravi drug koji je rper i koji voli da se druzi
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Big Respect to: LoOdaK

Nisam znao da je samp neke 2007 godine, imao hud od gta VC.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

uff vec toliko, CROHERZE 2011 i 2012 najbolje godine ludnica je to bila kad te pita lider pravila a ti pises s papira hahvha

Citat: mliksi poslato Maj 14, 2017, 13:08:48 POSLE PODNE
uff vec toliko, CROHERZE 2011 i 2012 najbolje godine ludnica je to bila kad te pita lider pravila a ti pises s papira hahvha
Hahaha, secam se neke 2014-2015, na Balkan Elitezu, ja pisao na papiru pravila, i dok sam ja zavrsio, vec sam ih naucio, msm dok sam zavrsio pisanje.
Oduvek sam se pitao:

daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Eh kad se setim kako je bilo ja mali slinavi kid sednem za komp upalim samp igrao sam na americkim serverima taman sam tu i vezbao engleski i kad je dosla nova verzija ja slinavi kid nisam znao da promenim verziju i tu je 70% u roku od 1 mesec promenilo verziju i nakon 1 mesec skontam ti ja to i onda opet kao mali majmun hajpovan za sampom i et od tad do sad nisam prestao

#A.J.

Iskreno, mala tema jest stara, dobro malo viÅ¡e, ali ja sam krenuo negdje od 2012-13 (od polovine 2012), krenuo da igram SA-MP, vidio sam to u druga jednog starijeg prije i ja sam to isprič'o roÄ'aku, a ja nisam ima Internet tada, imao sam bolji kompjuter nego sada, ali nije bitno to, ja sam to vidio i pit'o ga jel to 'San Dreas', haha, kako bismo mi obično rekli, kaže on jest', ali ovo je preko Interneta i ja sam gledao imao je skin od bajkera, a taj server se zvao, mada se opet otvara YUnited Balkan (YUB), u to vrijeme su radili apdejte na vrijeme, a ne kao danas, nije ni to bitno i ja sam to isprič'o roÄ'aku, reko da vidiÅ¡ kolko je SA-MP dobar, možeÅ¡ raditi poslove, pljačkat banke, ubijat' ljude i sve to, meni drago bilo, a nisam imo Internet i nekako sam ja namolio starog da uvede i ja odmah skinem SA-MP i krenem igrat'. Prvi server mi je bio YUB, neki nick sam smislio kao ono fol RP, a kiti nije valjo. (Theo Silva) I kaže stari i stara, Å¡ta je to, reko igrica jedna, mogu se raditi poslovi, a znate kako već oni nabrajaju haha, de daj mi te pare od tog' Å¡to si zaradio haha. I jebi ga, vremenom sam učio RP, pis'o pravila na papir pa pamtio haha, kaže meni lik Å¡ta je PG, reko jel to radnje koje nisu moguće u RL, a izvrÅ¡e se IG hahah.. Jebi ga smori ja s pričom, ali nadam se da je dobra, ali do dan-danas sam zaglibio na ovoj igri.. Gora je od droge! :D

ex kad se setim Balkan Expressa bilo je to lepo vreme

Prvi put uÄ'em na SAMP nazad u 2008 i logujem se na CroHerzu ja mislim. Nisam ni uÅ¡ao zakačim se sa nekim likom iz PD-a i u zatvor. Koliko sam mal bio ja nisam znao Å¡ta je xD i pitao sam sve okolo Å¡ta znači..

Prvi put sam saznao za samp 2011 godine ali mali i slinav kao i srlex nisam imao internet hahahahaahah i 2012 izmolim tatu da uplati i onda sam ga skinuo posle 1 mesec u februar. I epp sam imao i to nisam skonto i prestao da ga igram tacno 1 godinu i 2013 ponovo pocinjem na lb. Pravim acc igramm prestajem igram prestajem i pre 1 mesec ponovo pocinjem

Ja koliko se secam, zadnji put kada bi neki novi server uspeo, to je bilo: 2016-12-03.
Taj server i dan danas fura oko 30 igraca, verovatno i vise.
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..

Citat: SejnurHD poslato Septembar 30, 2017, 02:40:25 PRE PODNE
Ja koliko se secam, zadnji put kada bi neki novi server uspeo, to je bilo: 2016-12-03.
Taj server i dan danas fura oko 30 igraca, verovatno i vise.
Sad manje ljudi igra samp uopste. Tesko uspijevaju novi jer svi oce da ostanu onamo dje imaju novca,poziciju i tako.