Trazim Skriptera!

Započeo [MX] MineCraft Kruno1407 SoaD Macaskill.cpp, Jul 17, 2010, 16:08:02 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Ovako. Kao sto i samo naslov kaze

TRAZIM SKRIPTERA

Ali ne bilokakvog nego jednog koji dosta dobro zna skriptati

I ako bi bio tako dobar da mi to napravi Besplatno ( sumnjam da ce se iko javit za besplatno)

Ja bih mu bio jako zahvalan i na neki nacin bih mu to vratio

Skriptu netreba prevadjat nego samo nadogradjivat

I Hvala onome tko se odazove odmah unaprijed!

Neka napise komentar i neka mi ako zeli da svoj MSN Facebook ili Twitter

Ili neka mi se javi u PM

HVALA SVIMA KOJI SE ODAZOVU!!

P.S I zaboravio sam napoomenut..imam svoj server..ali jos uvijek uredjujem skritu ali stalno dobivam neke pogreske pa trazim nekoga sposobnog za skriptanje

TAJ KOJI MI UREDI SKIRPTU IMA LEAD ADMINA!

SKRIPTA MORA BITI JAKO DOBRO

ONAKO KAKO NAJBOLJE ZNA NEKA UREDI DODA OBJEKTE SVE STO ZNA

HVALA NA POZORNOSTI

Kruno...staceti ikakav skipter kad imas na ovom forumu tutove kao i samp.forum i staceti vise...ja sam uz pomoc tutova sa ovog foruma naucio dosta stvari i kao i to da trenutno zavrsavam svoju RP skiptu..pozdrav
Uskoro otvaranje servera.Svi ljudi sa Balkan Samp foruma su pozvani

Citat: Kruno1407 poslato Jul 17, 2010, 16:18:16 POSLE PODNE
Lako za tebe ali ja ne kuzim gdje sta ubacit sta pisat kuzis ??
kako ne shvatas? ima malo glupih tuta koje se nemoze razumet ali ima puno tutova sa kojim mozes da postanes pro scripter
evo ja nisam znao scriptati, gledao sam tutove i stavljao probleme i postao sam da budem mali skripter, ovako cu nastaviti i bit cu dobar scripter za mene, a ostali nek pricaju kako hocu, ja sam za sebe za sada dobar scripter i ovaku cu nastaviti i bit cu pro scripter kao sto su neki postali

Kruno ako hoces da nesto i naucis jednostavno skini sebi neki mod recimo gf i onda polako a otvoris i sve polako sto se kaze...Cristijane Svaka cast...i ja sam tako poceo..

Citat: Milan_Jeftic poslato Jul 17, 2010, 17:11:56 POSLE PODNE
Kruno ako hoces da nesto i naucis jednostavno skini sebi neki mod recimo gf i onda polako a otvoris i sve polako sto se kaze...Cristijane Svaka cast...i ja sam tako poceo..

ako skine mod i gleda od to mislim da ce malo da nauci, posto on skine i gleda a nezna koja funkcija sta radi, ja tako nebi poceo ako bi mi neko preporucio

Johnny

Tako sam i ja kreno i vidi sad sam najbolji skripter/mapper na svetu decko moj....  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D
Poslednja Izmena: Jul 17, 2010, 17:20:14 POSLE PODNE od Johnny

Citat: Johnny poslato Jul 17, 2010, 17:19:43 POSLE PODNE
Tako sam i ja kreno i vidi sad sam najbolji skripter/mapper na svetu decko moj....  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

LOL
evo ti bolji scripteri: ExtremePower, Seif, Don Correli ima jos puno ali nemogu da se setim....

Johnny

Za mene su Amateri....  8)  :D  :D  :D  :D

Citat: Johnny poslato Jul 17, 2010, 17:26:40 POSLE PODNE

a djuro??? momak kojem ja licno skidam kapu zbog CH

Johnny

zasto? Don Corelli i XtremePower su mozda najbolji scripteri balkana

Citat: Milan_Jeftic poslato Jul 17, 2010, 17:28:20 POSLE PODNE

a djuro??? momak kojem ja licno skidam kapu zbog CH
jeste i on je mnogo dobar

Citat: Johnny poslato Jul 17, 2010, 17:30:55 POSLE PODNE
On je Pro Amater   :D
kakvi postovi postas mislim da imas manje od 12 godina a djuro je mnogo dobar scripter, i sta ti je skrivio pa ga mrzis?

Johnny

Citatkakvi postovi postas mislim da imas manje od 12 godina a djuro je mnogo dobar scripter, i sta ti je skrivio pa ga mrzis?
Daj bre ja se sprdam,dosadno mi pa kao ja pro skirpter hahahahahaha jeste vi ludi............posto su svi za sebe PROFESIONALCI ja rekao ja sam naj nasvetu :D