- League Of Legends -

Započeo Anarchaio, Mart 21, 2016, 19:50:10 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Po meni nije toliko broken jer je tezi za igru i squishy, dovoljan je jedan assasin u timu da skoci na njega i on je mrtav

Facebook - Klik

Citat: Galardo poslato Januar 07, 2020, 21:55:18 POSLE PODNE
Misljenja o Apheliosu?

Generalno champion je kao i svaki novi champion broken,jer riot nije izbacio nista normalno u zadnje 2 godine...
Lik sa 3 itema na ultu moze da pobrise citav team...

Sta reci ko i svaki novi zavisi ko ga igra drugar :)

Nikada vise nece biti heroji kao prije,lulu je majka champion za ove nove...

Prodajem Lol Acc ko hoce nek se javi za jos informacije :D

Fb - (( https://www.facebook.com/bogdan.ivkovic.98 ))

Da li mi moze neko u par crta objasniti sta se radi u lol-u posto mi drugovi iz skole govore da skinem i da rlobam da igram. Pa da nebih nozda dzabe skidao da mi kaztet. 8)

Citat: Miroslav42O poslato Januar 25, 2020, 23:07:22 POSLE PODNE
Da li mi moze neko u par crta objasniti sta se radi u lol-u posto mi drugovi iz skole govore da skinem i da rlobam da igram. Pa da nebih nozda dzabe skidao da mi kaztet. 8)

A brate imas "YouTube" pogledaj tu.. tu ce ti bolje objasnit neki challenger nego neki klinjo koji je fazon Silver 2 utripovo boga :) xd msm da ima "prezentacija/uvod u igru.." i da ce ti biti 100 puta bolje objasnjeno nego ovdje.

Nemas sta tu puno objasnjavati,ukoliko ti se igra igrica,skini i pohvatat' ces stvari kako sta...

Neko igramo duo? pisam se usta ovim jebenim IRONIMA jebeno sam hardstuckovan zbog njih ali doslovno.

Citat: Shoote ma Shoote poslato Februar 07, 2020, 17:14:48 POSLE PODNE
Neko igramo duo? pisam se usta ovim jebenim IRONIMA jebeno sam hardstuckovan zbog njih ali doslovno.
Nije do njih toliko,ako si stvarno bolji igrac,lagano nosis i uzimas lp  ;)

Citat: Galardo poslato Februar 07, 2020, 19:44:04 POSLE PODNE
Nije do njih toliko,ako si stvarno bolji igrac,lagano nosis i uzimas lp  ;)

.... ne prezirem ljude tako sto bas TAKO LAKO misle.... ako svako u mom timu ima jebeno po vise od 5 smrtiju... a u protivnickom timu svi skoro po 6-7 killova pa na dalje u manje od 25 minute... ? ubijem 3 , zadnja dva me sjebu npr...  :'(

Citat: Shoote ma Shoote poslato Februar 07, 2020, 23:14:20 POSLE PODNE
.... ne prezirem ljude tako sto bas TAKO LAKO misle.... ako svako u mom timu ima jebeno po vise od 5 smrtiju... a u protivnickom timu svi skoro po 6-7 killova pa na dalje u manje od 25 minute... ? ubijem 3 , zadnja dva me sjebu npr...  :'(

zaboravio napomenut... ako ja carryujem i umrem to je fakticki komplet useless team tako da ono jebeni IRONI.