- League Of Legends -

Započeo Anarchaio, Mart 21, 2016, 19:50:10 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Purdinho poslato Novembar 18, 2019, 14:08:08 POSLE PODNE
Usao sam u LoL jednom u zadnje 3-4 godine, jel se meni cini ili su malo zasrali igricu? :P
Nisu .

Citat: Purdinho poslato Novembar 18, 2019, 14:30:00 POSLE PODNE
Ma dje nisu hahah,nema veze svakako se necu aktivno vratiti igrati
Nekima jesu kao "zasrali" purdice , ali to je samo zato sto ne znaju da igraju ...
Neki se zale na novog mordea neko na nove champove itd mordea mozes spreciti u scalu tako sto ces ga snowati i terati jungle ili premade da gura preasure po lane sa max vision steta pa dosta igraca ne zna ni sta je control ward .
Umesto da placu zbog vayne,jinx,kai'se,vladimira oni placu zbog qy i mordea koji su OverPowered samo na realise .
edit : btw kai'sa vec vise od 7 patchova je OP uvek na top tier listi za adc ima sve sto svaki champ moze samo da pozeli npr : stelt , des , sild , ms , as , pre je imala 12 projektila na q sada 10 sto i nije neka promena sta jos ima ogroman range na samom R i range koji se scale .
Poslednja Izmena: Novembar 18, 2019, 14:51:30 POSLE PODNE od just_Svabo

Citat: just_Svabo poslato Novembar 18, 2019, 14:48:31 POSLE PODNE
Nekima jesu kao "zasrali" purdice , ali to je samo zato sto ne znaju da igraju ...
Neki se zale na novog mordea neko na nove champove itd mordea mozes spreciti u scalu tako sto ces ga snowati i terati jungle ili premade da gura preasure po lane sa max vision steta pa dosta igraca ne zna ni sta je control ward .
Umesto da placu zbog vayne,jinx,kai'se,vladimira oni placu zbog qy i mordea koji su OverPowered samo na realise .

Iskreno mordea counteruje qss, on bez ultija ne moze nista. Vayne jako losa za soloq, mozes je counterovati kako hoces, a za vladimira necu da pricam nista champion nije nerfovan vec nekoliko patchova

Citat: just_Svabo poslato Novembar 18, 2019, 14:48:31 POSLE PODNE
edit : btw kai'sa vec vise od 7 patchova je OP uvek na top tier listi za adc ima sve sto svaki champ moze samo da pozeli npr : stelt , des , sild , ms , as , pre je imala 12 projektila na q sada 10 sto i nije neka promena sta jos ima ogroman range na samom R i range koji se scale .
Ma ja sam znao prije igrati,a nisam ni sada toliko los, ali jednostavno ne vuce na istu igru kao nekada, nekako nije to to.

Uspeo sam do g2 da dodjem, pokuso sam do platine, ali jbg

Facebook - Klik

Citat: Shomyy poslato Novembar 18, 2019, 16:36:05 POSLE PODNE
Uspeo sam do g2 da dodjem, pokuso sam do platine, ali jbg
mene su sus 3 puta ove s jedva sam u p3 uspeo da udjem .

Citat: just_Svabo poslato Novembar 18, 2019, 17:07:21 POSLE PODNE
mene su sus 3 puta ove s jedva sam u p3 uspeo da udjem .

Imao sam 3 promicije za Diamond i naravno sve 3 izgubio ( jer u promocijama uvek dobijas lose igrace ), posle toga sam bio jako tiltovan i krenuo samo da gubim i vratim se u Plat 4. Vise nista ne diram, cekam da se restartuje ranked :D

Igram vec aktivno 4 godine,ne uzivam vise u igrici kao sto sam prije uzivao,jer je postala tesko sranje nebalansirano...
Ukratko,zalim za boljih vremenima  :'(

propala igrica onog datuma kad je izbacila rune

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Citat: Fqris poslato Novembar 18, 2019, 19:18:47 POSLE PODNE
propala igrica onog datuma kad je izbacila rune
kad se sjetim prije,okupimo se drugovi full team,spradmo se iako smo svi bili zesci botovi,danas rijetko ko igra kad jer je postalo dosadno...

Citat: Galardo poslato Novembar 18, 2019, 19:21:30 POSLE PODNE
kad se sjetim prije,okupimo se drugovi full team,spradmo se iako smo svi bili zesci botovi,danas rijetko ko igra kad jer je postalo dosadno...
Ja bih se sada sprdao isto, ali nije isto vise :P

Citat: Galardo poslato Decembar 07, 2019, 23:31:31 POSLE PODNE
Riot je retardiran,ova senna je unfair champ...

Slazem se da je "RITO" retardirana kompanija.. al da je Senna "unfair" champ iskreno msm da nije.. kad god da igram protiv nje saterem je sa zemljom.. od kad je izasla ali nijednom ALI DOSLOVNO NIJEDNOM nikad mi nista nije mogla.  ::) sve zavisi koji role igras i kojeg champa.

Misljenja o Apheliosu?

Generalno champion je kao i svaki novi champion broken,jer riot nije izbacio nista normalno u zadnje 2 godine...
Lik sa 3 itema na ultu moze da pobrise citav team...