Athlone Roleplay ((+bugfix))

Započeo Muma, Februar 02, 2016, 23:17:10 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: ♣ ❤ Tosic ❤ ♣ poslato Jun 11, 2016, 19:00:43 POSLE PODNE
Citat: |â'½â"â"¡â""â"§â""| poslato Jun 11, 2016, 18:35:34 POSLE PODNE
Citat: ♣ ❤ Tosic ❤ ♣ poslato Jun 11, 2016, 17:35:55 POSLE PODNE
Ovako posto mnogi od mene traze Athlone sa fix bugova dacu vam. Nmg odma jer imam moj mod j edit Athlone. Skinucu ga opet i onda popraviti i objaviti .pwn. Takodje ako neko zna za neke bugove nek kaze da popravimo.
Ima bug kod kosaca ne stvaraju se objekti
Ne postoji taj bug sve se lepo stvori. Vrv si skinuo mod od Gordona koji je edit Athlone koliko sam cup tamo se ne stvara
E tu si upravu skino sam gordonov mod ~ Gordon nesposoban

Citat: |â'½â"â"¡â""â"§â""| poslato Jun 11, 2016, 19:29:31 POSLE PODNE
Citat: ♣ ❤ Tosic ❤ ♣ poslato Jun 11, 2016, 19:00:43 POSLE PODNE
Citat: |â'½â"â"¡â""â"§â""| poslato Jun 11, 2016, 18:35:34 POSLE PODNE
Ovako posto mnogi od mene traze Athlone sa fix bugova dacu vam. Nmg odma jer imam moj mod j edit Athlone. Skinucu ga opet i onda popraviti i objaviti .pwn. Takodje ako neko zna za neke bugove nek kaze da popravimo.
Ima bug kod kosaca ne stvaraju se objekti
Ne postoji taj bug sve se lepo stvori. Vrv si skinuo mod od Gordona koji je edit Athlone koliko sam cup tamo se ne stvara
E tu si upravu skino sam gordonov mod ~ Gordon nesposoban
Ja sam nesposoban? Zasto ti mozda ne bi uradio nesto jeli sine? Sve hocete na izvoli

Bez svadje da se ne smorim brisajuci postove.

Dobro brate ostavi tu link :*

Kao sto sam obecao evo BUGFIXES .pwn od mene.. Ne verujem da su ovo svi bugovi ali ja sam resio one koje sam ja znao. Cim saznam za nove sredicu ih. Samo ubacite ovaj .pwn u vas gm...

https://www.sendspace.com/file/05g9g1

EDIT:Zab sam da kazem za komandu /ah vam je sve reseno samo sredite string i skinite komentar. To sam zab da uradim.
Poslednja Izmena: Jun 12, 2016, 19:54:45 POSLE PODNE od ♣ ❤ Tosic ❤ ♣

Sad cu haha :D

Dodat' Tosicev BugFix & malo izmenjen opis u temi.

Cuo sam za nove bugove vezane za drvosecu i p namestaja. Resicu ih sto pre

Sve bugove koje znate posaljite mi porukom u inbox potrudicu se kad budem imao vremena da resim..
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

https://www.sendspace.com/file/le9pje

Odradio sam v1.1 bugfixes verziju. Nije nista veliko uradjeno ali sredjene su neke stvarcice sto su smetale i tako to.. A za v1.2 ocekujte mnogo ozbiljnije uradjene stvari.

@♣ ❤ Tosic ❤ ♣ Bolje server da si otvorio i radio na njemu nego ovo sto sredjujes i popravljas. Ovako napaljeni klinci skinu i otvaraju servere... Pusti ih neka se malo pate, nadam se da znas na sta mislim. :)
Kako god, pohvale na ulozenom trudu za bagove a mod kao mod je solidan.

Citat: MegatroNâ,,¢ poslato Jun 14, 2016, 21:18:45 POSLE PODNE
@♣ ❤ Tosic ❤ ♣ Bolje server da si otvorio i radio na njemu nego ovo sto sredjujes i popravljas. Ovako napaljeni klinci skinu i otvaraju servere... Pusti ih neka se malo pate, nadam se da znas na sta mislim. :)
Kako god, pohvale na ulozenom trudu za bagove a mod kao mod je solidan.
Hvala bratee. Ma ovo radim cisto iz dosade a volim SM/Athlone mod puno. Za samp server nemam ekipe a i ne jurim nesto za tim bas :D