Athlone Roleplay ((+bugfix))

Započeo Muma, Februar 02, 2016, 23:17:10 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ima bgm :D

Anti Cheat, Admin Sistem, neki poslovi, i jos mnogo nekih da ne pisem...

Nije realno koliko je ovaj mod dobio pregleda i DL-ova u 2 dana... :D

Ovaj mod je jedan od najacih ikada. Jeste da ima puno bugova ali sve se to da srediti

UPDATE-OVANE SLIKE JER PROSLE NISU RADILE IZ NEKOG' RAZLOGA !!

Citat: ♣ ❤ Tosic ❤ ♣ poslato Jun 07, 2016, 08:30:26 PRE PODNE
Ovaj mod je jedan od najacih ikada. Jeste da ima puno bugova ali sve se to da srediti

Jeste, zbog toga sto je sve dinamicno, a onaj ko ima vremena i znanja, potruditi ce se da sredi :)

Brt ja kako sam to skino prije 5dana natrpa hdd sa 50Gb sad 150GB zauzeto WTF koji je taj virus

Ne znam sta me vise j**ete sa tim virusima.
Ja ih nemam, a mod sam 3x skidao...

Ako ga ima neko so sredjeni bugova nek ostave link u komentar, hvala puno. Mod po slike je 10/10

Citat: Ghettoaa poslato Jun 11, 2016, 17:11:16 POSLE PODNE
Ako ga ima neko so sredjeni bugova nek ostave link u komentar, hvala puno. Mod po slike je 10/10

Citaj PM...

Pitaj @♣ ❤ Tosic ❤ ♣ da ti posalje ;)

Ovako posto mnogi od mene traze Athlone sa fix bugova dacu vam. Nmg odma jer imam moj mod j edit Athlone. Skinucu ga opet i onda popraviti i objaviti .pwn. Takodje ako neko zna za neke bugove nek kaze da popravimo.

Citat: ♣ ❤ Tosic ❤ ♣ poslato Jun 11, 2016, 17:35:55 POSLE PODNE
Ovako posto mnogi od mene traze Athlone sa fix bugova dacu vam. Nmg odma jer imam moj mod j edit Athlone. Skinucu ga opet i onda popraviti i objaviti .pwn. Takodje ako neko zna za neke bugove nek kaze da popravimo.
Ima bug kod kosaca ne stvaraju se objekti

Citat: |â'½â"â"¡â""â"§â""| poslato Jun 11, 2016, 18:35:34 POSLE PODNE
Citat: ♣ ❤ Tosic ❤ ♣ poslato Jun 11, 2016, 17:35:55 POSLE PODNE
Ima bug kod kosaca ne stvaraju se objekti
Ne postoji taj bug sve se lepo stvori. Vrv si skinuo mod od Gordona koji je edit Athlone koliko sam cup tamo se ne stvara