[APP] SA-MP Server Helper

Započeo [BP] HeLoX ba! ^^, Jul 08, 2010, 18:19:34 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Evo moja prva aplikacija, biti ce korisna pocetnicima. Aplikacija pomaze oko dizanja servera, ip adrese, ubacivanja moda, editovanja server.cfg-a i td...
Evo par slicica:

http://img815.imageshack.us/gal.php?g=sl1.jpg

A evo downloada:

http://www.sendspace.com/file/5c14b5

Public Class Form1

Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
        Dim result As Integer = MessageBox.Show("Želite li pregledati tutorial?", "Kako pokrenuti SA-MP Server?", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Asterisk)
        If result = 6 Then
            Dim Ime As String
            Ime = InputBox("Unesite vaÅ¡e ime:", "Ime")
            MsgBox("DobrodoÅ¡li u tutorial kako otvoriti SA-MP Server " + Ime, , "Tutorial")
            MsgBox("Prvo otvorite 'samp03asvr_R8_win32.zip' file i kopirajte sadržaj u neki folder.", , "Tutorial")
            MsgBox("Kada ste kopirali sadržaj u neki folder otvorite 'gamemodes' folder koji je sadržan.", , "Tutorial")
            MsgBox("Po želji otvorite neki od ponuÄ'enih modova...", , "Tutorial")
            MsgBox("U folderu koji ste kopirali takoÄ'er se nalazi file 'server.cfg', otvorite ga.", , "Tutorial")
            MsgBox("Vidjet će te sljedeći sadržaj:", , "Tutorial")
            MsgBox("server.cfg" & vbCrLf & "echo Executing Server Config..." & vbCrLf & "lanmode 0 (0 lan iskljucen, 1 lan ukljucen)" & vbCrLf & "rcon_password changeme ('changeme' obavezno morate promijeniti inace necete moci dici server!)" & vbCrLf & "maxplayers 50 (broj označava maksimalan broj igrača)" & vbCrLf & "port 7777 (sljedeći broj se dodaje na vaÅ¡u IP adresu i čini 'adresu' vaÅ¡eg servera)" & vbCrLf & "hostname SA-MP 0.3 Server ('SA-MP 0.3 Server' sačinjava ime vaÅ¡eg servera možete ga izmjeniti po želji)" & vbCrLf & "gamemode0 grandlarc 1 (označava ime moda koji trenutno koristite)" & vbCrLf & "filterscripts base gl_actions gl_property (filterskripte koje koristite njihova imena morate napisati ovdje)" & vbCrLf & "" & vbCrLf & "To je neophodno da znate oko podizanja servera.")
        Else
            'ne kliknuto
        End If
    End Sub

Private Sub Button2_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button2.Click
        MsgBox("VaÅ¡a IP Adresa servera: 127.0.0.1:localhost    (Koji ste stavili u 'server.cfg'-u)", , "IP Adresa")

End Sub

Private Sub Button3_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button3.Click
        MsgBox("/rcon exit    (Gasi server)" & vbCrLf & "/rcon kick [id]    (izbacuje odreÄ'eni id sa servera)" & vbCrLf & "/rcon ban [id]   (banuje odreÄ'eni id)" & vbCrLf & "/rcon changemode [mod]   (mijenja mod)" & vbCrLf & "/rcon gmx    (Restartuje server)" & vbCrLf & "/rcon gravity    (odreÄ'uje gravitaciju na serveru)" & vbCrLf & "/rcon weather [id]    (Postavlja odreÄ'eno vrijeme)")

End Sub

Private Sub Button4_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button4.Click
        MsgBox("Forum: http://balkan-samp.com/", , "Forum")

End Sub

Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load

End Sub

Private Sub Label1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Label1.Click

End Sub

Private Sub Button5_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button5.Click
        MsgBox("Odabiranjem željenog naslova biti će vam prikazana odgovarajuća pomoć na to pitanje...", , "Pomoć")

End Sub

Private Sub Button6_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button6.Click
        Me.Close()
    End Sub
End Class
Poslednja Izmena: Jul 12, 2010, 17:43:36 POSLE PODNE od [BP] Haris ba! ^^

[BP] HeLoX ba! ^^
Forum: balkan-paradise.info- Još u izradi!

nije lose jel ovo napraveno u Delphi?

Visual Basic

[BP] HeLoX ba! ^^

bas mi se cini lijepo
bravo odlicno :DD

Oprosti, ali ne vjerujem da si to ti radio, tj. jesi, ali vec od nekog koda.. :D.. i da:

CitatSve objavljene skripte moraju sadržavati izvornu kodu (.PWN fajl), to važi i za sve druge skripte/programe koji nisu napisani u PAWN jeziku.
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

nastoe

Citat: LuKsA poslato Jul 08, 2010, 18:39:19 POSLE PODNE
Oprosti, ali ne vjerujem da si to ti radio, tj. jesi, ali vec od nekog koda.. :D.. i da:
Zasto nije on napravio, pa to se napravi u 5min u C++ -.- nebi da je nes zahtjevno radio pa da je morao neki source kod uzimati

Ako itko pronade nesto slicno od app posaljite mi PM ja cu usporediti i ako ce prijava biti valjana on ce dobiti brisanje ACC

Poslednja Izmena: Jul 08, 2010, 19:24:02 POSLE PODNE od ค๔๓เภเรtгคt๏г

Neznam cisto sumnjam :) (bez uvrede Haris), ali gle, skriptanje je dosta slicno programiranju, a vidim on puno puta tu trazi po forumu pomoc, pa mi nije sad bas za nekog ko puno trazi pomoc oko skriptanja da zna u visual basicu radit ..
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Citat: LuKsA poslato Jul 08, 2010, 20:51:05 POSLE PODNE
Neznam cisto sumnjam :) (bez uvrede Haris), ali gle, skriptanje je dosta slicno programiranju, a vidim on puno puta tu trazi po forumu pomoc, pa mi nije sad bas za nekog ko puno trazi pomoc oko skriptanja da zna u visual basicu radit ..

Haris zna dosta toga u skriptanju, inaće lijep program, :)

Citat: LuKsA poslato Jul 08, 2010, 20:51:05 POSLE PODNE
a vidim on puno puta tu trazi po forumu pomoc

Harisa interesuje to sve oko kompjutera, tako da dosta toga i zna. Sve Å¡to se oće, može se i naučiti pa i ovo. Ako nisi primjetio, On u zadnje vrijeme ne traži pomoć oko nekih botovskih stvari i gluposti, nego pita stvari koje ni iskusniji neki skripteri ne znaju odgovoriti  ;-). Luksa, tebi svaka čast, znaÅ¡ dosta toga ali ne smijeÅ¡ tako podcjenjivati ljude  ;-)

Citat: [CH] Elmedinâ,,¢ poslato Jul 08, 2010, 21:23:35 POSLE PODNE
Haris zna dosta toga u skriptanju, inaće lijep program, :)

Slažem se, i mislim da je on to sam uradio. Interesuje ga i brzo uči, Å¡to nebi mogao  ;-)
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

@ Administrator:
Slažem se sa tobom ako naÄ'eÅ¡ neku slićnu skriptu slobodno me banuj za uvijek sa foruma...
a ako želiš mogu tebi na pm poslat dokaz (skriptu) pa ti i shvatit ćeš ko je radio...
;)

@ Luksa:
Ako sam tražio pomoć to nije bila neka skroz banalna stvar nego neÅ¡to komplikovanije (u zadnje vrijeme) prije možda da, jer se niko nije naučen rodio.  :-*

[BP] HeLoX ba! ^^

???
Odlicno je ovo, svaka cast!
Uskoro ponovno otvaranje Genius Gaming servera
http://www.genius-gaming.com

Haris moraš dati source code ili ti mičem APP. Pročitaj pravila!
CitatSve objavljene skripte moraju sadržavati izvornu kodu (.PWN fajl), to važi i za sve druge skripte/programe koji nisu napisani u PAWN jeziku.