[APP] SA-MP Server Helper

Započeo [BP] HeLoX ba! ^^, Jul 08, 2010, 18:19:34 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: LuKsA poslato Jul 08, 2010, 20:51:05 POSLE PODNE
Neznam cisto sumnjam :) (bez uvrede Haris), ali gle, skriptanje je dosta slicno programiranju, a vidim on puno puta tu trazi po forumu pomoc, pa mi nije sad bas za nekog ko puno trazi pomoc oko skriptanja da zna u visual basicu radit ..

Gle sve se da naucit ja jedan dan nezz napravit obicni smf a drugi dan napravim tri smf foruma na hr jeziku i 2 joomle takodjer na hr jeziku.... tako da je skripta stooooooo posto njegova
Little Devil will burn you

Citat: aleluja poslato Jul 08, 2010, 18:36:40 POSLE PODNE
bas mi se cini lijepo
bravo odlicno :DD

Citat: Nicky_Boss poslato Novembar 13, 2010, 10:51:20 PRE PODNE
tako su i mene nasli...nasli moj ip ujutro pokucaju na vrata ja otvorim jbt policajci ja se čudim zasto su došli, oni meni kaze jesi ti Micke_Boss sa san andreasa ja kazem da, morate poči sa nama da vam postavimo neka pitanja, jbt morao sam laggat da necu ic na sudove itd..
Citat: Nik Delgad poslato Jul 27, 2010, 15:25:39 POSLE PODNE
DoÄ'u ti japanci obučeni u nindže i masakriraju te!
:P :P

eto source je tu...

[BP] HeLoX ba! ^^
Forum: balkan-paradise.info- Još u izradi!

A jel se to ko FS ubaci ili?

ne nego aplikacija fino pise :)  samo skines i pokrenes

[BP] HeLoX ba! ^^

Citat: [BP] Haris ba! ^^ poslato Jul 24, 2010, 20:12:22 POSLE PODNE
ne nego aplikacija fino pise :)  samo skines i pokrenes

Naci nemora se imat ni samp ni nista. Pa to nije lose. TO se moze radit za tutoriale npr. kako instalirati smf kak cool.

EDIT: Ima kaki tut da se ovo napravi? ?
Poslednja Izmena: Jul 24, 2010, 21:05:20 POSLE PODNE od []Jan

MOLIM VAS LJUDI NEMOJTE "PROGRAMIRAT" U VISUAL BASICU.

To je jezik koji vam NIGDJE neće pomoći, ako želite programirati desktop aplikacije koristite Visual C#(ako trebate pomoc oko njega javite) ili Visual C++.

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Citat: LordShigi poslato Jul 25, 2010, 10:43:38 PRE PODNE

To je jezik koji vam NIGDJE neće pomoći, ako želite programirati desktop aplikacije koristite Visual C#(ako trebate pomoc oko njega javite) ili Visual C++.

malo se nauci u visual basicu ali evo ja se ucim sa C++

po meni je najbolje kombinovat........ ;)
Citat: Originally Posted by WackoX
Originally Posted by WackoX
If i steal a television at a store, am i still legal if i put a sign on it saying "COPYRIGHT © ELECTRONIC STORE"?

Car :D...

ajde ba ko si ti neki si se dan popiÅ¡ao tu i doÅ¡ao pametovati... napravio sam aplikaciju da pomognem početnicima oko dizanja servera i ostalih nekih banalnih sitnica :S  8)

[BP] HeLoX ba! ^^

Pa nisam nista rekao oko aplikacije(makar je to samo napravljeno u GUI designeru skoro) samo kazim da ti je bolje uciti C# ili C++ jer je puuuno korisnije, visual basic ti je berveze. Nigdje ti za nista ne sluzi.

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

dobro sad mos ic slobodan si caoo...

[BP] HeLoX ba! ^^