XBEr - Potrebna funkcija jednog imena .

Započeo Bendzo02, Oktobar 24, 2017, 20:44:30 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Potrebana mi je funkcija jednog imena na Balkan Extazy modu, msm. kada ulazim na server da mogu ući sa jednim imenom  8)
Pošto nmg naći u modu :D

Npr umesto linsco_assade u Linsco?
Pa Ako koristis xber setuj sebi admina u imas cmd /changename i menjas.
Ja znam kako da ubacis na up ali za xber ne znam nisam nikad otvarao mod :D

Citat: Bendzo02 poslato Oktobar 24, 2017, 20:44:30 POSLE PODNE
Potrebana mi je funkcija jednog imena na Balkan Extazy modu, msm. kada ulazim na server da mogu ući sa jednim imenom  8)

Imas pod #define Owner_1 "Pa ime od toga vlasnika"

Citat: Linsco poslato Oktobar 24, 2017, 20:47:49 POSLE PODNE
Npr umesto linsco_assade u Linsco?
Pa Ako koristis xber setuj sebi admina u imas cmd /changename i menjas.
Ja znam kako da ubacis na up ali za xber ne znam nisam nikad otvarao mod :D
Hajde, sad ću probati :D

Obriši provjeru nicka na onplayerconnect ili na login, ostavi na registraciji.

bilo je lijepo dok je trajalo.

Citat: Bojan.amx poslato Oktobar 24, 2017, 20:52:30 POSLE PODNE
Citat: Bendzo02 poslato Oktobar 24, 2017, 20:44:30 POSLE PODNE

Imas pod #define Owner_1 "Pa ime od toga vlasnika"
Probao sam, ne radi.

PronaÄ'eÅ¡ u skripti pod public OnPlayerConnect(playerid)

if(!fexist(accima))

Prema ovome ako već postoji acc onda nema veze kakvog je oblika ime, no ako želiš da se netko može normalno registrirati sa posebnim imenom iznad toga dodaš

new plajernejm[MPN]; //string u koji spremaš igračevo ime, veličina je definirana sa MPN što je u XBEr [MAX_PLAYER_NAME]

GetPlayerName(playerid, plajernejm, sizeof(plajernejm)); //sa ovim upisuješ igračevo ime u string

new namestring = strfind(plajernejm, "Herc", true); //tražiš "Herc" u stringu, tu možeš staviti new namestring = strfind(plajernejm, Owner_1, true); jer Owner_1 je već definirano na početku ako si promijenio u svoje ime

if(!fexist(accima) && namestring == -1) //znači samo dodaÅ¡ provjeru za namestring == -1, taj -1 označava da ime nije pronaÄ'eno u stringu, ako je pronaÄ'eno izbacit će poziciju na kojoj je naÄ'eno prvi znak ja mislim

Poslednja Izmena: Oktobar 25, 2017, 11:09:25 PRE PODNE od ★Manuel™★

Sto ce ti funkcija, jednostavno stavi kick na registraciju, ne na OnPlayerConnect ili gdje već, jer ako je na registraciji i nemaš donju crticu kikat će , a na loginu ako nemaš znači stavio ti je admin ime i možeš slobodno ući.