◄ Glavni razgovor #44 ►

Započeo SlavicBeast, Januar 11, 2020, 21:29:56 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: milfman poslato Mart 15, 2020, 22:25:20 POSLE PODNE
Bato, samo cista radza bez duvana i crni/beli luk resava trenutnu situaciju!  ;)
Zivi bili!

Da ti ne pisem dijagnoze na osnovu tih "lekova"? :D
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

SlavicBeast
Ideš pod mač bato!  :D

PS. Šalio sam se u prethodnom postu xD

Nemoj da se salis tako, 80% naseg napacenog naroda zaista veruje da je to jedino i pravo resenje :P
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Galardo

*

mgWhosyGD

Citat: SlavicBeast poslato Mart 15, 2020, 22:40:49 POSLE PODNE
Nemoj da se salis tako, 80% naseg napacenog naroda zaista veruje da je to jedino i pravo resenje :P
To je i njihova svakodnevnica,tako da...

Citat: milfman poslato Mart 15, 2020, 22:25:20 POSLE PODNE
Bato, samo cista radza bez duvana i crni/beli luk resava trenutnu situaciju!  ;)
Zivi bili!
Upravo si dobio priliku da pijes sa razlogom i da te niko ne zove alkoholicarem :D

daddyDOT

*

Balkan SA:MP designer

Nakon koliko zajebavanja sa windowsom, red je da se proba i ovo ;)

Citat: daddy. poslato Mart 15, 2020, 22:44:04 POSLE PODNE
Nakon koliko zajebavanja sa windowsom, red je da se proba i ovo ;)

treba da ugasi, ne zna xD (cupa kablove  :D )

Galardo

*

mgWhosyGD

daddyDOT

*

Galardo

*

mgWhosyGD

Citat: daddy. poslato Mart 15, 2020, 22:48:47 POSLE PODNE
Ja sam kulturan, samo nogom xD
meni kad nece da se upali,uzmem ga i bacim od zid i samo cujes ono *pip* i pali se xd

@SlavicBeast nmg doc do tvog odgovara na moj post pa cu te tag.

Ti u Republici Srpskoj studiras il ? Zanima me sta ce bit sada kod nas jer je u Srbiji do kraja skolske godine stopirano dal ce i kod nas.Ako se gleda odnos zarazenih i broja stanovnistva kod nas je to u gorem stanju nego kod njih, a opet ako nam stopiraju do kraja godine dal ce se od septembra ponavljati razredi il sta ocito ce bit nekih sranja ne zna se dal je gore ponavljanje il da produze u julu npr.. Dok opet sada i nema nekog smisla ukoliko se korona siri a stopirano sve na 2 sedmice koja je svrha tog ako se sirenje nastavlja a mi smo 2 sedmice izgubili...

#A.J.

Citat: SlavicBeast poslato Mart 15, 2020, 22:03:24 POSLE PODNE
Odnosilo se na skolsku godinu, znaci do juna. Maksimalno je 180 dana, ili 90 dana iz dva puta. Za sada ne posedujem tacnu informaciju, makar ne za skolu. Mi studenti, u ovom slucaju ja sa medicine, iniciracu da se naprave neke olaksice za studente, uvedu blok nastave jer nama vezbe i te kako mnogo znace, dvorok i sl. Ne treba otpisati da ce nam mozda produziti godinu. Ali o tom potom.

Svakako, znate sta vam je ciniti. Maramice, vlazne maramice sa sobom. Ako radite neke poslove ili ste u prostoriji sa vise ljudi (van kuce), maske. Takodje, u zavisnosti od poslova, ili ste u javnom prevozu, rukavice. Upotrebu telefona svesti na minimum kada ste van kuce. >70% alkohol, sapun pH >9,0 (tvrd). Pranje ruku toplom vodom 30ak sekundi. Budite odgovorni, sad je pravi trenutak.
Mi ako krenemo od 27. marta, u mojoj školi, meni će ostat april i maj do kraja mog školovanja.
Tako da sam u kurcu ako budemo morali nadoknadit ili ponavljat. Nije to mala stvar, skoro kraj školske godine, a samim tim u maju mi treba biti i matura, tkd ne znam sad.

daddyDOT

*

Citat: .foux poslato Mart 15, 2020, 22:52:54 POSLE PODNE
Mi ako krenemo od 27. marta, u mojoj školi, meni će ostat april i maj do kraja mog školovanja.
Tako da sam u kurcu ako budemo morali nadoknadit ili ponavljat. Nije to mala stvar, skoro kraj školske godine, a samim tim u maju mi treba biti i matura, tkd ne znam sad.
Upravo o tome i ja razmišljam, zajebana situacija dosta.

Sta mislite do kada ce ovo trajati?

daddyDOT

*

Citat: #THEV1NNACHA_ poslato Mart 15, 2020, 22:55:43 POSLE PODNE
Sta mislite do kada ce ovo trajati?
Ljeto, ne preživljava corona po tom vremenu (bar kako kažu)