◄ Glavni razgovor #44 ►

Započeo SlavicBeast, Januar 11, 2020, 21:29:56 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Vasic poslato Mart 15, 2020, 21:10:25 POSLE PODNE
Nema škole od sad ni u Srbiji, hohoho :D
Hoćete li imati online nastavu ?
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Mart 15, 2020, 21:17:29 POSLE PODNE
Hoćete li imati online nastavu ?
nista do sad nije receno, mi smo prakticno zavrsili nasu skolsku godinu. Krecemo od septembra, ja mislim, opet. :)
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Citat: Vasic poslato Mart 15, 2020, 21:20:40 POSLE PODNE
nista do sad nije receno, mi smo prakticno zavrsili nasu skolsku godinu. Krecemo od septembra, ja mislim, opet. :)
Nama je obustavljena škola 21 dan, do 30 marta, kako će dalje biti ne znam.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Koliko sam cuo Vucica i ove do kraja godine vam sada zatvorene skole ?
Ukoliko je to tacno vjerujem da ce i Republika Srpska poduzet iste mjere, u jednu ruku dobro imamo odmora s druge strane ce se vjv godina ponavljat haha ostalo je oko 1/3 skolske godine

Ajmo sad svi skolarci da aktiviramo forum BRZZZZZZZZZZZZZZZZZZOOOOOOOOOOOOOOOOOO :D

Citat: K Я I Ƨ Ƭ I J Λ N poslato Mart 15, 2020, 21:24:47 POSLE PODNE
Ukoliko je to tacno vjerujem da ce i Republika Srpska poduzet iste mjere, u jednu ruku dobro imamo odmora s druge strane ce se vjv godina ponavljat haha ostalo je oko 1/3 skolske godine
Sa jedne strane je dobro, sa druge nije. Dobro je što se tiče zaraze umanjuje barem malo, međutim problem je to što se mora nadoknaditi,eventualno obnavljati godina.
Odvikneš se od škole. :)

Citat: LoOdaK poslato Mart 15, 2020, 21:26:41 POSLE PODNE
Sa jedne strane je dobro, sa druge nije. Dobro je što se tiče zaraze umanjuje barem malo, međutim problem je to što se mora nadoknaditi,eventualno obnavljati godina.
Odvikneš se od škole. :)

To sam  i ja napisao ahahha xd
Bit ce malo nezgodno nakon gotovo pola godine krenut redovno u skolu al et meni svejedno ne smeta mi odluka uopste  ;D

Citat: K Я I Ƨ Ƭ I J Λ N poslato Mart 15, 2020, 21:24:47 POSLE PODNE

Odnosilo se na skolsku godinu, znaci do juna. Maksimalno je 180 dana, ili 90 dana iz dva puta. Za sada ne posedujem tacnu informaciju, makar ne za skolu. Mi studenti, u ovom slucaju ja sa medicine, iniciracu da se naprave neke olaksice za studente, uvedu blok nastave jer nama vezbe i te kako mnogo znace, dvorok i sl. Ne treba otpisati da ce nam mozda produziti godinu. Ali o tom potom.

Svakako, znate sta vam je ciniti. Maramice, vlazne maramice sa sobom. Ako radite neke poslove ili ste u prostoriji sa vise ljudi (van kuce), maske. Takodje, u zavisnosti od poslova, ili ste u javnom prevozu, rukavice. Upotrebu telefona svesti na minimum kada ste van kuce. >70% alkohol, sapun pH >9,0 (tvrd). Pranje ruku toplom vodom 30ak sekundi. Budite odgovorni, sad je pravi trenutak.
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: SlavicBeast poslato Mart 15, 2020, 22:03:24 POSLE PODNE
Odnosilo se na skolsku godinu, znaci do juna. Maksimalno je 180 dana, ili 90 dana iz dva puta. Za sada ne posedujem tacnu informaciju, makar ne za skolu. Mi studenti, u ovom slucaju ja sa medicine, iniciracu da se naprave neke olaksice za studente, uvedu blok nastave jer nama vezbe i te kako mnogo znace, dvorok i sl. Ne treba otpisati da ce nam mozda produziti godinu. Ali o tom potom.

Svakako, znate sta vam je ciniti. Maramice, vlazne maramice sa sobom. Ako radite neke poslove ili ste u prostoriji sa vise ljudi (van kuce), maske. Takodje, u zavisnosti od poslova, ili ste u javnom prevozu, rukavice. Upotrebu telefona svesti na minimum kada ste van kuce. >70% alkohol, sapun pH >9,0 (tvrd). Pranje ruku toplom vodom 30ak sekundi. Budite odgovorni, sad je pravi trenutak.
Koliko je ovo ustvari opasno za nas, da kažem, omladinu ?

Jel se ovo za cesto pranje ruku i to odnosi i na nas koji smo konstanto u kuci :)

Za omladinu ne toliko. Omladina je znacajna jer moze da prenosi virus bez da daje simptome. Mere suzbijanja su upravo ove koje su malopre dovedene. Zatvaranje vrtica, skola i fakulteta, boravak u prostorijama za sto manje ljudi i higijena koja se podrazumeva. Samoizolacija je radikalna mera, ali efektivna

Ne, osim ako si u medjuvremenu dodirivao novac ili neki predmet koji je sa tobom bio van kuce, recimo kais, ili neki komad garderobe. Dovoljno je oprati ruke kad udjes u kucu, pre i posle jela :)

"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Imam jedno pitanje ja imam keca iz matematiku u prvo polugodje jel to znaci da prolazim il ?
[pawn]
= Ex Owner & Developer у Acuzio Gaming Online Community
= Ex Developer у Perfect Gaming Community
= Ex Developer у Smart Project Community
= Ex Developer у Athlone Community[/pawn]

Citat: ᴊᴏᴇʏ.ᴘᴡɴ poslato Mart 15, 2020, 22:23:54 POSLE PODNE
Imam jedno pitanje ja imam keca iz matematiku u prvo polugodje jel to znaci da prolazim il ?
Je li ti nastava modularna ili?

Bato, samo cista radza bez duvana i crni/beli luk resava trenutnu situaciju!  ;)
Zivi bili!