◄ Glavni razgovor #44 ►

Započeo SlavicBeast, Januar 11, 2020, 21:29:56 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: InYourDreams poslato Januar 18, 2020, 17:02:33 POSLE PODNE
Zasto nema Balkanskog servera koji je barem na kratko ili aktivno uspio zadrzati playbase u selu?

Sta mislite koji su razlozi tome? Jel problem kao u 99% servera losa administracija te server/scripta ili je do igraca koji se nezele priviknuti na nesto novoga?
Ima adamo

Citat: ek2k18 poslato Januar 18, 2020, 17:30:39 POSLE PODNE
Ima adamo
Sto se tice Adama to je cist underpoint mod koji nema nista specijalno ali barem im se mora dati plus za konstantnost i odrzavanje servera toliko u zivotu.
Sto se tice moda, mod je cista klasika i nema nista zabavno na njemu. Mozete se uvjeriti i sami :)!
Map Gallery
-House Interior- (click) - For Sale-

Prvi ja da igram samp aktivno nikad ne bih igrao u selu nekom jednostavno nije to to  :)

Citat: Jack1337 poslato Januar 18, 2020, 17:40:04 POSLE PODNE
Sto se tice Adama to je cist underpoint mod koji nema nista specijalno ali barem im se mora dati plus za konstantnost i odrzavanje servera toliko u zivotu.
Sto se tice moda, mod je cista klasika i nema nista zabavno na njemu. Mozete se uvjeriti i sami :)!
Radio je vaki kao novi grad izmapan i sve to,al se valjda igracima nije svidjelo pa vratio na staro.

Citat: 6kristijan9 poslato Januar 18, 2020, 17:40:50 POSLE PODNE
Prvi ja da igram samp aktivno nikad ne bih igrao u selu nekom jednostavno nije to to  :)

Naravno jer nisi navikao da se igra u selu, ko voli nek izvoli
CitatNe idite uokolo tumačeći kako vam svijet duguje život. Svijet vam ne duguje ništa. On je bio prvi ovdje.

Citat: 6kristijan9 poslato Januar 18, 2020, 17:40:50 POSLE PODNE
BEEEEEEEEEEEEP

Jutro momci, šta se radi ?
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

daddyDOT

*

Balkan SA:MP designer

Samo je bitno da se radi ;)
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

daddyDOT

*

Balkan SA:MP designer

Zas izbjegavate servere u selu?
Znam da vecina vas ima svoj server i 99% vas je ovde mapera i skriptera a ne igrača nego samo onako pitam. Šta fali igri na selu ? Koje su mane/prednosti. Sta vi mislite?
Map Gallery
-House Interior- (click) - For Sale-

Citat: Jack1337 poslato Januar 19, 2020, 02:15:09 PRE PODNE
Zas izbjegavate servere u selu?
Znam da vecina vas ima svoj server i 99% vas je ovde mapera i skriptera a ne igrača nego samo onako pitam. Šta fali igri na selu ? Koje su mane/prednosti. Sta vi mislite?

po meni nema mane ni prednosti.. ovisno je o modu kakav je najbitnije je da je zanimljiv da nisu dugacki poslovi i takve stvari da igrac nemora jebeni posao odradivat pola sata... samo problem je sto su balkanci samo navikli na Los Santos i kad vide nesto novi, bjeze od toga nezanima ih...
CitatNe idite uokolo tumačeći kako vam svijet duguje život. Svijet vam ne duguje ništa. On je bio prvi ovdje.