Glavni razgovor #25

Započeo Blaeks, Jul 06, 2014, 20:03:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Blaeks

*

Madmen

Jao jaoo, pa Ä'e si Blaeksa naÅ¡ao hvalit, evo ga već se uobrazio.  :(

kod frenda igro  gta 5 i opet mi dosla zelja da zaigram samp :D al sad moram samo rjesit taj error sta mi izbacuje pa eto mene na nekom serveru :P
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Panameru citaj ti bolje PM-ove..
☢Novica.☢R.I.P DRAŽEN PETROVIĆ☢

Citat: [AG]panameR. poslato Jul 09, 2014, 17:00:19 POSLE PODNE
kod frenda igro  gta 5 i opet mi dosla zelja da zaigram samp :D al sad moram samo rjesit taj error sta mi izbacuje pa eto mene na nekom serveru :P
Jesi ziv ti :D
Gledam one tvoje besne objave na fejsu :D

Gledate li utakmicu Nizozemska - Argentina ?

Blaeks

*

Madmen

Citat: TIR poslato Jul 09, 2014, 22:40:18 POSLE PODNE
Gledate li utakmicu Nizozemska - Argentina ?
raspad sistema u bukvalnom smislu... setaju se po terenu i vracaju loptu golmanima

Prosto nemogu vjerovati da je Nizozemska kalkulirala. Van.Gaal je trebao cuvati ovog golmala za penale.jer ovaj koji je branio penal u larijeri nije obranio.

gdje stavlja Vlaara prvog da puca pored onakvih igraca? 3. izmjenu je morao napraviti jer je bilo prerizicno da ceka penale pa da Krula stavlja, a i s odmornim Huntelaarom je htio napast i zavrsit utakmicu, bilo je sansi ali eto, steta, navijao sam za Holandjane..

Citat: ShocK_ poslato Jul 09, 2014, 22:38:51 POSLE PODNE
Citat: [AG]panameR. poslato Jul 09, 2014, 17:00:19 POSLE PODNE
Jesi ziv ti :D
Gledam one tvoje besne objave na fejsu :D
jesi vidio 12 iljada lajkova na mom profilu hahhaha :D
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Citat: Speedy poslato Jul 10, 2014, 01:10:15 PRE PODNE
gdje stavlja Vlaara prvog da puca pored onakvih igraca? 3. izmjenu je morao napraviti jer je bilo prerizicno da ceka penale pa da Krula stavlja, a i s odmornim Huntelaarom je htio napast i zavrsit utakmicu, bilo je sansi ali eto, steta, navijao sam za Holandjane..

Ajde sto stavi Vlaara da puca,nego oni argenticni ko invalidi pucaju a holandjanin nista da skine!
KOPAJ KRIPTOVALUTU TELEFONOM! >>> SAZNAJ VIŠE <<<

Pi Coin Network se sada može prodavati!

Zašto se ovaj forum malo ne oživi? Promijeni forum tema, dodaju nove teme za raspravu, itd. Ako Đuro nema vremena za to, neka postavi nekog u koga ima povjerenja i nekog tko ima znanja da oživi forum.

Last nick: Paradox

Blaeks

*

Madmen

Citat: Joey_ poslato Jul 10, 2014, 18:52:00 POSLE PODNE
Zašto se ovaj forum malo ne oživi? Promijeni forum tema, dodaju nove teme za raspravu, itd. Ako Đuro nema vremena za to, neka postavi nekog u koga ima povjerenja i nekog tko ima znanja da oživi forum.
ne brini, radimo na tome, nadam se da ces uskoro videti novine