[FS]-FaceBook TextDraw 0.1

Započeo -Makaveli-, Jun 21, 2014, 14:05:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ime FilterSkripte: FaceBook TextDraw 0.1
Vreme izrade:1.5h
Slike/Video:

Edit/0:Od 0 ..
Credits: Lik sto je napravio TextDraw Editor :D

Dakle ovo sam onako radio,i nije nesto posebno..uostalom to mi je 1. rad u TD-editoru,nisam koristio Ipelomax jer sam jos na obicnom td editoru :D..uradio sam previse td-ova cisto radi vjezbe..iako sam znatno manje mogao uradit tdova a da bude bolje..

ps.ps.Te greske u nepreciznosti sto se vide na slici su ispravljene..
Download: http://pastebin.com/8gGaKP2J

[]Flynâ„¢

*

Never look down on anybody unless you're helping them up.

Iskreno, ni ne liči na fejsbuk. Ja sam isto pravio iz dosade, ali je bio identičan toliko da si stvarno mislio da si na fbu. U Ipleomaxu je mnogo bolje i lakse raditi, bar meni. Al' za prvi put, oke. :)

Citat: joXy_# poslato Jun 21, 2014, 18:51:39 POSLE PODNE
Iskreno, ni ne liči na fejsbuk. Ja sam isto pravio iz dosade, ali je bio identičan toliko da si stvarno mislio da si na fbu. U Ipleomaxu je mnogo bolje i lakse raditi, bar meni. Al' za prvi put, oke. :)
Znam,ovo sam iskreno iz dosade poceo..i bilo je kasno u noc tako da mi je bilo svejedno kako ce biti haha a Ipelomax je dakako mnogo bolji i sigurniji i sve..al o5 dzaba i ipelomax ako se nema kreativnosti :D

sve u svemu njet lose
TUTORIALI :

Big Respect: " C++ "  (Majke mi nepamtim boljeg moderatora pawno sekcije, dada Blaeks je nekad bio :P)

haha, svaka tebi čast na ideji i na realizaciji, ali ovo nije FS :)

lv

*

Lepo .. Ali zapitajte se .. Da li je ovo potrebno imati na serveru :D Mislim, svaka tebi cast na trudu.. Ali ovo je skroz nepotrebno :D
Pišem skriptu isključivo kad sam naduvan

Citat: |LaZaRe^ic| poslato Jun 26, 2014, 11:55:09 PRE PODNE
Lepo .. Ali zapitajte se .. Da li je ovo potrebno imati na serveru :D Mislim, svaka tebi cast na trudu.. Ali ovo je skroz nepotrebno :D
Sto sta fali od ovoga moze da se napravi opasan rp da se ide iz intenet caffe-a ili cak iz kuce ako imas racunar i kao pravi fb bila bi luda ideja :D
Inace veoma zanimljivo :D

Joy

*

lv

*

Citat: ShocK_ poslato Jun 26, 2014, 21:39:07 POSLE PODNE
Citat: |LaZaRe^ic| poslato Jun 26, 2014, 11:55:09 PRE PODNE
Sto sta fali od ovoga moze da se napravi opasan rp da se ide iz intenet caffe-a ili cak iz kuce ako imas racunar i kao pravi fb bila bi luda ideja :D
Inace veoma zanimljivo :D

To sam hteo i ja :D Ali sam odustao, puno je to posla ..
Pišem skriptu isključivo kad sam naduvan

Ma ide to kad se uhoda :D :D axxai kad ovo skriptas ide to samo :D samo malo je bitno uc u shemu :D