[POMOC] Kako promijeniti spawn da drugo mijesto i kuce na buy

Započeo Punissher, Mart 16, 2012, 21:45:58 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Punissher

Skripta koju koristim:Edit
Detaljan opis problema:Promijena Spawna na drugo mijesto i kako da stavim kuce na buy ne treba mi dinamicno
Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://

Kako ocekujes da ti objasnimo ako uopste nisi stavio koji mod koristis, odnosno edit kog moda.. ?

trazi AddPlayerClass a ako nemas AddPlayerClass onda potrazi vjerojatno radi sa SetPlayerPos...

Blaeks

*

Madmen

Odes pod SetPlayerSpawn i izmenis koordinate a za kuce imas milijarde FS(Engleske,Srpske,Kineske,itd..) tako da samo malo potrazi  ;)

Punissher

Citat: Blaeks poslato Mart 16, 2012, 22:59:39 POSLE PODNE
Odes pod SetPlayerSpawn i izmenis koordinate a za kuce imas milijarde FS(Engleske,Srpske,Kineske,itd..) tako da samo malo potrazi  ;)
Ali brate od FS nema nista,samo pise da je buy kada odes relog ne spawnas se u njoj niti je u tvom vlasnistvu...ako ko moze da mi objasni da stavim na buy bez FS

Blaeks

*

Madmen

Dinamicno dodavanje ti je najbolje, veruj mi, mozda si nailazio na nedovrsene FS, pa si se razocaro, ali potrazi malo nacices neku dobru

Citat: Blaeks332 poslato Mart 16, 2012, 23:33:48 POSLE PODNE
Dinamicno dodavanje ti je najbolje, veruj mi, mozda si nailazio na nedovrsene FS, pa si se razocaro, ali potrazi malo nacices neku dobru

Najbolje?
Veceg sranja od garhouse i tako tih sranja nisam video.
Otvoris scriptfiles i dodajes kuca koliko oces !!
@Autor Teme
NE PREPORUCUJEM TI DA KORISTIS ALTERNATIVNI HOUSE SYSTEM(osim ako ga nisi sam pravio)
Poslednja Izmena: Mart 17, 2012, 11:09:42 PRE PODNE od ''KopriVa'
Izvinjavam se na svim glupostima i ako sam nekome napisao nesto lose, neko drugi je koristio moj profil!

Punissher

Brate ako znas da mi pojasins kako da napraviim tamo kuce u script file to bi najvise volio jer je ovo cuto sr....nje

Snich

CitatSkripta koju koristim:Edit

Koji gamemod koristis, ja nisam nikad cuo za gamemod pod nazivom 'Edit'

Ako je BN

On ti brate ima dinamicno pravljenje kuca

/malakuca
/srednjakuca
/velikakuca
/vila

/adresakuce
/levelkuce
/cijenakuce