Glavni razgovor #3

Započeo Correlli, Novembar 12, 2010, 11:24:22 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 15 gostiju pregledaju ovu temu.

Mikic95

Correlli

Citat: Vilko | ♦ ♣ ♥ ♠ » poslato Decembar 31, 2010, 18:48:20 POSLE PODNE
Ko zna dobro, ali dobro skriptat nek mi se javi na PP :) Osim Corra, Lukse i Extremea :) Oni su skupi

Odakle ti ideja da sam ja skup? Ja nisam nikada skriptao za pare, ne skriptam za pare, niti planiram skriptati za pare.

BloodMaster

*

Ex. Super Moderator

Koji smo mi ludaci xDDDD

Evo igrali samp do maloprije xD

Ja popio fino 6 red bulla, 1 pivce (0.33), 2 čaše šampanjca....

I sad nezz sta da radim? xD

ja popio 3 jegera, 2 pivce pre frendu, pa isli u išli u krčmu tam popil pivu jbt jedva došo doma :D
Poslednja Izmena: Januar 01, 2011, 08:00:27 PRE PODNE od Freestyler

Citat: [Saw]BloodMaster poslato Januar 01, 2011, 04:22:58 PRE PODNE
Koji smo mi ludaci xDDDD

Evo igrali samp do maloprije xD

Ja popio fino 6 red bulla, 1 pivce (0.33), 2 čaše šampanjca....

I sad nezz sta da radim? xD

Ja sam igrao samp do 5 ???
Docek u mom gradu je bio ocajan,tako da :)

oo ljudovi,evo mene jos nisam trijezan
gdje ste isli za novu,sta ste radili  ;)
ja ostao kod kuce sa starcima i bratom,pio pivo,igrao igre,skidao neke programe,slusao linkin park world stage i nisam pozalio sto sma osta kod kuce
ustao,opet popio 2 piva,ono sta je ostalo od juce,i nisam trijezan i nemojte mi zamjeriti ako malo zaspamam burp  :D

Prestanite se furat da ste se napili, a večina vas ima 13 godina. StraÅ¡no nervira kad neki klinac koji je novu godinu proveo na kompjuteru govori kako se opio, uniÅ¡tio, demolirao od alkohola, a postove objavljivao oko ponoći  -.-'

Sretna vam Nova Godina. 

Al jbt niste mi jasni, umjesto da izaÄ'ete, zabavite se....

Ja sad u kuću ušao...
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

Citat: мσмαк. ^ [5] poslato Januar 01, 2011, 11:02:30 PRE PODNE
Prestanite se furat da ste se napili, a večina vas ima 13 godina. StraÅ¡no nervira kad neki klinac koji je novu godinu proveo na kompjuteru govori kako se opio, uniÅ¡tio, demolirao od alkohola, a postove objavljivao oko ponoći  -.-'

Sretna vam Nova Godina. 

Ja sad u kuću ušao...
Mogu reci samo jedno
Tako si to smijesno napisao :D
Al je istinito xD

Sretna vam Nova Godina. 

Ja sad u kuću ušao...

Koliko je znam, maloljetnici smiju biti vani do 11 sati. Ulovi ih murja idu u policiju i zovu roditelje, nanosi se socijalni qurac na familiju itd..
A ti klinci od 12-13 godina koji kazu "aaa opil sam se ko lud" zapravo nisu nista ni pili samo se preseravaju.

BalkanGaming

Ma izasli na balkon bacili 2-3 petarde, usli u kucu poceli se kurcit kako su se opijali -.-' !

Ja bio kod jaranice sa joÅ¡ nekom rajom, zaebavali se, pili, plesali... ocm' njena strina pravila vatromet, potroÅ¡ila oko 300 â,¬ na pirotehniku....  Kad je too krenulo pucat...
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

Citat: мσмαк. ^ [5] poslato Januar 01, 2011, 11:07:03 PRE PODNE
Ja bio kod jaranice sa joÅ¡ nekom rajom, zaebavali se, pili, plesali... ocm' njena strina pravila vatromet, potroÅ¡ila oko 300 â,¬ na pirotehniku....  Kad je too krenulo pucat...
Ja bi si zacepio usi :D
Mora da je kao tenk pucalo xD

Ja nikad nebi rekao da sam se napio jer i nije neka fora(i have 13 godina) To mi je bezveze da se pravim tu kao nesto cool msm bzvze je... Ja sam isao kod drugova-drugarica kod nas je bilo(ja tu tad nisam bio ja sam dosao posle pet min ali zato sam ja njima doneo burenca i jos nekoliko kutija, jos se jedan drug prikljucio i tak bilo je punooo) :

:P Pozdrav!!!
Poslednja Izmena: Januar 01, 2011, 12:26:39 POSLE PODNE od eXtreme

Jao, preigrali ste SA:MP čitavu noć i napili se usput -.- Nemogu da vjerujem da su i za novu godinu puni serveri :S

Meni je bilo super, bio sam sa društvom, nismo pili, kupili smo pirotehnike (slike ću kasnije staviti na komp), jeli, zezali se...

Citat: eXtreme poslato Januar 01, 2011, 12:25:47 POSLE PODNE
Ja nikad nebi rekao da sam se napio jer i nije neka fora(i have 13 godina) To mi je bezveze da se pravim tu kao nesto cool msm bzvze je... Ja sam isao kod drugova-drugarica kod nas je bilo(ja tu tad nisam bio ja sam dosao posle pet min ali zato sam ja njima doneo burenca i jos nekoliko kutija, jos se jedan drug prikljucio i tak bilo je punooo) :

:P Pozdrav!!!

Nice :D Nisam znao da je ovaj trokut toliko jak, odvalio sam luster u kući O.o

Citat: мσмαк. ^ [5] poslato Januar 01, 2011, 11:07:03 PRE PODNE

Šteta bila magla u Sarajevu nisam vidio, nevjerujem ni da ste vi naš gore na bistriku :P.

Citat: ΉΥPΣЯΛƬӨЯ [CH] poslato Januar 01, 2011, 12:42:40 POSLE PODNE
Šteta bila magla u Sarajevu nisam vidio, nevjerujem ni da ste vi naš gore na bistriku :P.

Vjerovatno i jesam, jer smo bili u kući koja je iznad vas  :)  Negdje gore, Å¡irokača haha  :) 

A magla me s*ebala poÅ¡teno  :(  Da je nije bilo, vidio bi čitav grad i svaki vatromet, ovako sam samo svoj vidio  :/
..