◄ Glavni razgovor #50 ►

Započeo SlavicBeast, Decembar 15, 2022, 04:34:49 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Galardo poslato Jun 09, 2023, 15:27:05 POSLE PODNE
JA DRZIM SAV KES U SEFU, PLACAM SA KARTICAMA
NIKAD NECU PREZALIT STO NIJE IZASLA

Da li vrijedi igrati na ovome GTA:SA - SAMP?

Poslednja Izmena: Jun 09, 2023, 17:39:01 POSLE PODNE od Maid Corbic

Citat: Muma 2.0 poslato Jun 09, 2023, 21:09:13 POSLE PODNE
Zavisi do servera
Da ali nije ni potreban nesto zahtjevan komp za bilo kakav balkanski server, ovo mu je sasvim dovoljno.

Citat: Maid Corbic poslato Jun 09, 2023, 17:36:35 POSLE PODNE
Da li vrijedi igrati na ovome GTA:SA - SAMP?

Samp ce raditi i na tajmeru od ves masine...To receno, na toj konfiguraciji ne vredi igrati nista. Prvo, CPU je za mobilne uredjaje, i to celeron. Da ne ulazim u PCIEe 2.0, i dublje u to sta je celeron, imas 4gb rama sa integrisanom grafickom. Cak i da je neki krsteni CPU sa donekle prihvatljivom integrisanom u sebe, opet 4gb ce jebati stvar.

Citat: Sniffie White poslato Jun 09, 2023, 23:35:39 POSLE PODNE
Samp ce raditi i na tajmeru od ves masine...To receno, na toj konfiguraciji ne vredi igrati nista. Prvo, CPU je za mobilne uredjaje, i to celeron. Da ne ulazim u PCIEe 2.0, i dublje u to sta je celeron, imas 4gb rama sa integrisanom grafickom. Cak i da je neki krsteni CPU sa donekle prihvatljivom integrisanom u sebe, opet 4gb ce jebati stvar.

Hvala na savjetu, ja sam maloprije pokretao iskreno i ok moze da pokrece nije problem, ali plasim se da ce to da osteti laptop koji je juce kupljen, pa zato. Mada je on worker, meni treba par programa i topina

Citat: Maid Corbic poslato Jun 09, 2023, 23:51:47 POSLE PODNE
Hvala na savjetu, ja sam maloprije pokretao iskreno i ok moze da pokrece nije problem, ali plasim se da ce to da osteti laptop koji je juce kupljen, pa zato. Mada je on worker, meni treba par programa i topina
Odavno postoji stvar koja se zove sysreq
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Citat: cxsivs poslato Jun 09, 2023, 23:56:23 POSLE PODNE
Odavno postoji stvar koja se zove sysreq

Mudro, hvala na savjetu. Eto kao dizajner ne znam oko ovih stvari I am dumb haha

OVA ZENA DOBRO ZNA KOLKO SU DVA I DVA

Zao mi je zao sto si moju srecu krao

Ono kada te ne dotice necije misljenje 0.00001%  :D

Hahaahahh ono kad misli da pm neće niko vidjeti, sad ce reći to je inspect element hahah